Jak dlouho vydrží 2 GB?
Činnost | 500 MB | 2 GB |
---|
Surfování na internetu | 900 stránek | 3 600 stránek |
Textový e-mail/zpráva | 150 000 | 700 000 |
E-mail s přílohou | 1 000 | 4 000 |
Poslouchání hudby | 100 písní | 400 písní |
Přečtěte si více
Jak dlouho vydrží 3gb dat?
Aplikace | Spotřeba dat za hodinu | Průměrné denní používání |
---|
Snapchat | 160 MB | 80 MB (30 minut) |
Facebook | 100 MB | 242 MB (145 minut) |
Netflix | 3 GB (HD videa) | 4 GB (80 minut) |
YouTube | 3 GB (HD videa) | 550 MB (11 minut) |
4 další řádky Když to vezmeme v úvahu, kolik stojí gb?
Průměrná cena 1 GB mobilních dat u nás činí 8,15 dolaru (ano, oproti roku 2020 se ještě zdražovalo!), takže Česko uzavírá TOP20 nejdražších zemí světa. Pro srovnání, na Slovensku stojí 1 GB dat 3,55 dolaru, v Polsku 0,64 dolaru, v Rakousku 1,17 USD a v Německu pak 3,38 dolaru.
Také, co nejvíc žere data?
Také, co nejvíc žere data? Zde je odpověď:
Aplikace / Webová stránka |
Spotřeba dat za 1h |
---|
Facebook |
452 MB |
Instagram |
504 MB |
Video hovor přes Skype, Facetime |
720 MB |
Stream a YouTube videa ve full HD rozlišení |
1,3 GB |
Jak dlouho vydrží 1 5 GB dat?
Takže na občasný email a sem tam kouknout ano, ale jinak to vyplácáš raz dva. Doma mám wifi, v práci taky, na mobilu mám 1,5 GB a v pohodě vystačím, většinou mi ještě 0,5 GB zbyde. Normálně na tom vyřizuju maily, messengar, instagram, line či whats app.
Pokud jde o to, kolik dat je na měsíc?
Činnost | 1 h / měsíc | 10 h / měsíc |
---|
Poslouchání hudby | 60 MB | 600 MB |
Sledování videí (Youtube, Stream) | 306 MB | 3 GB |
Řízení s online navigaci | 60 MB | 600 MB |
Videohovor (Skype, Facetime) | 720 MB | 7,2 GB |
Jak dlouho vydrží 100 MB?
Vydrží přesně tak dlouho, než je vyčerpáš. Ne, na tohle se fakt nedá odpovědět, pochopitelně videa, písničky i streamovací služby mají požadavky extrémní, tam můžeš být vyřízen i za pár minut, pokud budeš v messengeru posílat jen holý text, vydržíš s tím dýl než měsíc.
Kolik stojí neomezena data T Mobile?
Nová nabídka zahrnuje dva základní tarify za 550 a 675 Kč, které k neomezenému volání i SMS přidávají 3 GB nebo 8 GB dat. Doteď T-Mobile prodává balíček neomezeného volání a SMS s 2 GB dat za 525 korun a se 4 GB dat za 625 korun. Nové balíčky jsou tak o 25 a 50 korun dražší, ale mají více dat. Na co stačí 500 MB dat? Datové tarify s 500 MB vám umožní například hodinu sledovat videa, 8 hodin poslouchat rádio, projít až 900 stránek na internetu, nebo stáhnout či aktualizovat až 40 aplikací.
Co mi žere data?
Omezte automatické aktualizace aplikací na pozadí, i to žere zbytečná data. Zároveň si nastavte nižší frekvenci synchronizace e-mailu či sociálních sítí. Není na škodu ani zjistit, které aplikace požírají data nejvíce a zvážit, zda je opravdu využijete. Zjistíte to pomocí aplikace My Data Manager.