Domovská stránka > C > Co Je To Ppc Reklama?

Co je to PPC reklama?

Co je to PPC? PPC je zkratka anglického Pay per Click, tedy platí se zde za proklik na vaši cílovou stránku. Platíte za každého člověka, kterého vaše reklama zaujme a kliknutím na reklamu se dostane na váš web. Tím se PPC reklama odlišuje od jiných nástrojů.

Přečtěte si více

Co je obsahová inzertní síť?

Skupina více než dvou milionů webů, videí a aplikací, kde se mohou zobrazovat vaše reklamy. Weby v Obsahové síti oslovují více než 90 % uživatelů internetu na celém světě. Můžete se také zeptat, proč je při plánování obsahových reklamních kampaní důležité stanovit si čile? Pokud si předem stanovíte cíle, budete pak moci své obsahové kampaně lépe naplánovat a implementovat. Konečný cíl kampaně bude mít vliv nejen na segmenty publika, které oslovíte, ale také na rozpočet a cenové nabídky, na kreativy, a dokonce i na metriky, které se rozhodnete měřit.

Co je reklamní síť?

Reklamní sítě spojují velké skupiny webů nabízejících reklamní prostor s lidmi, kteří na nich chtějí inzerovat. Také, co to je cpm? CPM je zkratka výrazu ,,cena za 1000 zobrazení". Inzerenti, kteří zobrazují reklamy s CPM, si stanoví požadovanou cenu za 1000 zobrazení reklamy, vyberou konkrétní umístění reklamy, kde chtějí reklamu zobrazovat, a platí za každé zobrazení reklamy.

Jakou Velkou výhodu mají obsahové reklamy?

Reklamy v obsahové síti jsou zobrazovány uživatelům, kteří sem přišli vyhledat konkrétní řešení. Je zde tedy veliká pravděpodobnost konverze. Další velkou výhodou jsou nízké náklady. PPC reklama, která je zobrazována v obsahové síti, je totiž levná. Lidé se také ptají, jaké výhody má při propagaci produktu a služeb v určitě lokalitě použití reklam ve vyhledávačích? reklamreklamyproduktechslužby

  • Obvykle vylepšují viditelnost reklamy.
  • Často se zobrazují pod výsledky organického vyhledávání.
  • Mohou zlepšit míru prokliku.
  • Zobrazují se v nich další informace o firmě.

Kde se nedá využít reklama ve vyhledávači síti?

Nevýhody kampaně ve vyhledávací síti

Reklama má smysl pouze v případě, kdy lidé Vaše produkty nebo služby vyhledávají. Pokud se zabýváte něčím hodně specifickým co lidé neznají, dosah reklamy ve vyhledávací síti bude velmi malý. Reklama se tedy nehodí pro uvádění nových produktů na trh.
Pokud jde o to, kde se budou zobrazovat reklamy když v obsahové síti seznam cz nastavíte cílení dle umístění novinky cz? V detailu sestavy pod záložkou Umístění, máte možnost vidět statistiky jednotlivých webů i stránek, kde se zobrazuje vaše reklama. Lze libovolně přidávat či vyloučit weby, subdomény, nebo i konkrétní stránky z obsahové sítě. U jednotlivých webů máte možnost nastavit rozdílná CPC.

Jak funguje Sklik?

Sklik je český reklamní systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování reklamy ve vyhledávání na Seznam.cz a na nejnavštěvovanějších webech českého internetu. Sklik reklamou zasáhnete přes 95 % všech uživatelů českého internetu. Založit účet a začít inzerovat může úplně každý.

By Mroz

Jaký je průměrný plat v České republice? :: Jaké CTR je dobré?
Užitečné odkazy