Domovská stránka > J > Jaké Ctr Je Dobré?

Jaké CTR je dobré?

Na základě výše uvedených faktorů se jako dobrá míra prokliku účtu považuje 2%. CTR účtu 2% znamená, že některé kampaně (např. brandové) budou mít míru prokliku mnohem vyšší, zatímco u jiných se bude CTR pohybovat hluboko pod touto hodnotou. Vyšší míra prokliku nemusí vždy ale znamenat dobrou kampaň.

Přečtěte si více

Co je to míra prokliku?

Míra prokliku je měřítkem toho, jak si vaše klíčová slova, reklamy a neplacené záznamy vedou. CTR vypočítáte tak, že počet kliknutí na reklamu vydělíte počtem zobrazení reklamy (kliknutí : zobrazení = CTR). Pokud jste například získali 5 kliknutí a 100 zobrazení, bude mít CTR hodnotu 5 %. Jaká je obvyklá hodnota CTR v Gdn nebo obsahové sítí Sklik v porovnání s vyhledáváním? Obvyklá (dobrá) CTR se pohybuje kolem 1-2%.

Jak vypočítat CPC?

Průměrná cena za proklik (průměrná CPC) se vypočte vydělením celkových nákladů na kliknutí celkovým počtem kliknutí. Průměrná cena za proklik vychází ze skutečné ceny za proklik, tedy z částky, kterou za kliknutí na reklamu skutečně zaplatíte. Také, co je to obsahová reklama? Obsahové kampaně zobrazují vizuálně zajímavé reklamy v Obsahové síti Google. Obsahová síť vám pomáhá oslovovat lidi ve chvíli, kdy procházejí miliony webů, aplikací a služeb od společnosti Google (například YouTube a Gmail). Obsahová kampaň je jedním z typů kampaní dostupných v Google Ads.

Když to vezmeme v úvahu, co je to cpc?

S nabídkou ceny za proklik (CPC) platíte za každé kliknutí na reklamu. V případě kampaní s nabídkou CPC nastavíte maximální cenu za proklik (max. CPC), což je nejvyšší částka, kterou jste ochotni zaplatit za kliknutí na reklamu (pokud nepoužíváte úpravy nabídek nebo rozšířenou CPC). Také, co je výhodou obsahové reklamy oproti reklamám ve vyhledávání? „Hlavní benefit oproti vyhledávání je v dodatečném zásahu.

Vhodné uživatele pro zobrazení reklamy vybere kampaň v obsahové síti na základě toho, jak se on-line chovají a prezentují. I podle toho, jestli s firemními stránkami inzerenta byli již v minulosti v interakci a podobně.

Co při plánování obsahové reklamy chápeme pod pojmem umístění?

Umístění: Definice

  • Umístění může mít několik podob, například celý web, určité stránky webu, jedna reklamní jednotka nacházející se na určité stránce, video, aplikace pro mobilní telefon atd.
  • Konkrétní umístění můžete vybrat nastavením cílení na umístění.
Co to je konverze? Konverze (informatika) – převod do jiného kódu nebo formátu. Konverze (právo) – jeden ze způsobů zhojení vadného právního úkonu. Konverze (architektura) (též rekonverze) – změna funkce objektu (budovy, areálu, oblasti) při úplném nebo částečném zachování jeho stavební podstaty.

Když to vezmeme v úvahu, jak zaplatit reklamu na googlu?

Inzerenti platí za každý proklik na svou stránku, zkratka PPC pochází z anglického pay per click. Do systému se můžete bezplatně zaregistrovat a vytvářet reklamy na své zboží. Sami si navrhnete, kolik chcete zaplatit za to, že se lidé prokliknou k vám na web.

By McNamee Rozy

Co je to PPC reklama? :: Proč nefunguje Instagram a Facebook?
Užitečné odkazy