Domovská stránka > J > Jak Poslat Video Jako Snap?

Jak poslat video jako Snap?

Pokud odesíláte video, můžete jej před odesláním oříznout v Snapchatu, vypnout zvuk, přidat text, popřípadě něco dokreslit.

  1. Ve Vzpomínkách byste měli vidět tři záložky: Snaps, Camera Roll a My Eyes Only.
  2. Vyberte fotografii nebo video, které chcete poslat jako zprávu přátelům nebo zveřejnit jako příběh.

Přečtěte si více

Kdo vlastní Snapchat?

Sociální síť Snapchat mladého miliardáře Evana Spiegela se v březnu stane nováčkem newyorské burzy. Aplikace k zasílání videí a fotek, jejíž hodnota je podle různých odhadů 20 až 25 miliard dolarů, chce na burze získat až tři miliardy dolarů. Jak nastavit češtinu na Snapchatu? Je to kvuli to ze Snapchat nepodporuje cesky jazyk proto pri vraceni z ciziho jazyka do Cj zustava jazyk ktery byl nastaven pred zmenou na CJ hezky den.

Když to vezmeme v úvahu, co znamená ??

?Význam a Popis

Je to podobné jako u klasického smajlíka s červenou tváří, ale má zakřivené oči. Čistěji to naznačuje, že jste opravdu šťastní nebo pozitivní, ale také trochu romantičtí.
Co znamená Streaks? streak [striːk]

of sth stopa, náznak, rys čeho vlastnosti v povaze ap.

Co znamená šedá šipka na Snapu?

Šedá šipka označuje zprávu, kterou jste poslala někomu, kdo si Vás odebral ze seznamu. Tak jak odstranit poslaný snap? Jistě se vám někdy stalo, že jste něco napsali a již v okamžiku odeslání usoudili, co je to za hloupost. Případně jste ve zprávě nasekali spoustu hrubek. Nyní bude stačit zprávu dlouze podržet a zvolit její smazání.

Jak Pripnout konverzaci na Snapchatu?

Připněte konverzaci s někým na Snapchat

Ve spodní liště aplikace klepněte na „Chat“ (ikona ve tvaru bubliny). Na obrazovce „Chat“ dlouze stiskněte konverzaci, kterou chcete připnout. V nabídce, která se otevře, klepněte na „Nastavení chatu“. V nabídce „Nastavení chatu“ klepněte na „Připnout konverzaci“.
Můžete se také zeptat, jak hromadne odstranit lidí ze snapchatu? Spusťte aplikaci Snapchat a klepněte na tlačítko „Přátelé“ v levém dolním rohu. Zde klepněte na ikonu profilu přítele, kterého chcete odstranit ze seznamu.

Jak funguje Snapstreak?

Snapstreak nebo Streak sleduje, kolik po sobě jdoucích dnů máte. Přeskočte jeden den a vaše pruhy klesnou zpátky na nulu.

By Bergess Bronstein

Co je lepší stolní PC nebo notebook? :: Co posílat za Snapy?
Užitečné odkazy