Domovská stránka > J > Jak Zabránit Přehřívání Telefonu?

Jak zabránit přehřívání telefonu?

Tipy jak předcházet přehřátí mobilu

  1. Čas od času zapněte letadlový režim.
  2. Snižte jas obrazovky.
  3. Nepokládejte mobil na kovové a tmavé předměty, které bývají v létě rozpálené od sluníčka.

Přečtěte si více

Co dělat když se mi přehřívá mobil?

Dobíjení baterie rovněž generuje teplo

baterie zahřívá. Během nabíjení byste neměli mobil příliš používat. Pokud mobil nabíjíte, nejprve ho vyndejte z obalu a mějte ho na podložce, která mu nezpůsobí, že se bude přehřívat ještě více. Vyhněte se polštářům, přikrývkám nebo nějakým povlakům.
Jak zmerit teplotu telefonu? Moderním teploměrům pracujícím s infračerveným světlem stačí namířit na ušní bubínek a okamžitě znáte přesnou teplotu. Se stejnou technologií pracuje i Tympani, který je podle svého výrobce nejmenší a nejpřesnější teploměr pro Android a iOS na světě. Tympani je kompaktní a dává přesný odečet teploty už za 2 sekundy.

Jak rychle ochladit mobil?

Použijte větrák nebo klimatizaci, zchladí přehřátý telefon

Jedete-li v autě a máte telefon na palubní desce, kde na něj praží přímé slunce, obětujte jeden ventilační průduch a namiřte ho na mobil. Studený vzduch ho dokáže zchladit o několik stupňů a můžete tím předejít přehřívání telefonu.
Jak ochladit Iphone? Když se zobrazuje upozornění na teplotu

Abyste mohli zařízení znovu začít používat, vypněte ho, umístěte ho do chladnějšího prostředí (mimo přímé sluneční světlo) a nechte ho vychladnout.

A další otázka, jak se starat o telefon?

Nabíjejte pečlivě a šetrně

To ale neznamená, že musíte telefon dobíjet do 100 %. Ideální je dobíjet do hodnoty 90 nebo 80 %, víc ne. Mezi uživateli je také zažitý mýtus, že při koupi nového přístroje je třeba akumulátor tzv. kalibrovat, to znamená několikrát za sebou jej vybít až na nulu a pak jej znovu dobít do 100 %.
Jak zahrát mobil? Použijte GPS během hodin. Nechte mobilní telefon vystavit vysoké teploty (vystaveno slunci). Nabijte telefon pomocí rychlé nabíjení může to způsobit, že se zařízení velmi zahřeje. Používání mobilního telefonu zatímco to načítáme.

Proč se mi přehřívá Iphone?

Běžné důvody přehřívání iPhonu

Používání iPhonu a jeho současné nabíjení. Dlouhodobé sledování vysoce kvalitního videa. Dlouhodobé používání GPS. Hraní videoher nebo streamování aplikací náročných na video.
Jak zmerit teplotu v bytě? Pro měření teploty postačí úplně obyčejný teploměr. Vhodnější ale je teploměr digitální nebo domácí meteostanice. Digitální teploměry mohou být vybaveny více čidly, které lze umístit do různých místností nebo ven. Použití takovéhoto přístroje má výhodu možnosti měření vnitřní a venkovní teploty současně.

Jak zjistit teplotu v bytě?

Další možností je umístit do krabičky elektrikářskou svorkovnici („čokoládu“) a do ní zapojit čidlo a kabely. V případě, že chcete měřit teplotu v místnosti, je možné uložit čidlo přímo do konektoru.

By Zinah Caira

Jak se měří venkovní teplota? :: Jak snizit teplotu grafiky?
Užitečné odkazy