Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Itunes Na Windows?

Jak aktualizovat iTunes na Windows?

Otevřete iTunes. Na řádku nabídek v horní části okna iTunes vyberte Nápověda > Ověřit aktualizace. Podle pokynů na obrazovce nainstalujte nejnovější verzi.

Přečtěte si více

Jak přenést data z iPhone do PC?

Podívejte se, které aplikace pro iOS nebo iPadOS umí sdílet soubory s počítačem

  1. Na Macu nebo PC otevřete iTunes.
  2. Připojte iPhone, iPad nebo iPod touch k počítači kabelem USB, který byl k zařízení přibalen.
  3. Klikněte na své zařízení v iTunes.
  4. Na levém bočním panelu klikněte na Sdílení souborů.
Můžete se také zeptat, jak dát fotky z iphone do počítače? Nejprve připojte svůj iPhone k počítači pomocí USB kabelu, který může přenášet soubory.
  1. Zapněte telefon a odemkněte ho. Počítač zařízení nenajde, pokud je zamčené.
  2. Na počítači vyberte tlačítko Start a pak výběrem položky Fotky otevřete aplikaci Fotky.
  3. Vyberte Importovat > Ze zařízení USB a pak postupujte podle pokynů.

Jak propojit iPhone s PC bez iTunes?

Odpověď na tuto otázku je vcelku jednoduchá – na používání je totiž o mnoho jednodušší, než iTunes. Přenos souborů mezi iPhonem či iPadem a počítačem je s programem WinX MediaTrans naprostou hračkou. Z vašeho iPhonu můžete jednoduše přenášet všechny druhy souborů, od fotek, přes hudbu, až po elektronické knihy. Jak na iTunes? Synchronizace obsahu v iTunes na PC se zařízeními přes Wi‑Fi

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Zaškrtněte políčko „Synchronizovat s tímto [zařízením] přes Wi-Fi“.
  5. Klikněte na volbu Použít.

Proč mi nejde synchronizovat iPhone s iTunes?

Když se obsah nesynchronizuje, zkuste následující: Restartujte počítač a zařízení iOS nebo iPadOS. Pokud používáte iTunes v macOS Mojave a starším nebo na PC, ujistěte se, že máte nejnovější verzi iTunes a nejnovější aktualizace softwaru pro zařízení. Když to vezmeme v úvahu, jak přesunout hudbu z iphone do iphone? Připojte svůj nový iPhone k počítači. Klikněte na ikonu vašeho iPhone a „Hudba“ v části „Nastavení“> Zaškrtněte políčko „Synchronizovat hudbu“> Vyberte „Celá hudební knihovna“ nebo „Vybrané seznamy skladeb, interprety, alba a žánry“ a kliknutím na „Synchronizovat“ zahájíte přenos skladeb z starý iPhone na nový iPhone.

Jak se prihlasit k iTunes?

V aplikaci iTunes na PC použijte příkaz Účet > Přihlásit se. Proveďte některou z následujících akcí: Přihlášení pod svým Apple ID: Zadejte své Apple ID a heslo a klikněte na Další. Vytvoření Apple ID: Klikněte na volbu Vytvořit nové Apple ID a postupujte podle pokynů na obrazovce. Jak otevřít iTunes? Pokud používáte Windows, podržte stisknutou klávesu Shift a v nabídce Start zvolte Všechny programy > iTunes > iTunes. Pokud používáte Mac, spusťte iTunes a okamžitě stiskněte a podržte klávesu Alt.

Co je to iTunes?

S iTunes můžete provádět následující akce: Uspořádávat a přehrávat hudbu a videa. Přehrávat a stahovat neomezený počet skladeb ze služby Apple Music (vyžaduje předplatné) Vyhledávat hudbu, filmy, televizní pořady, audioknihy, bezplatné podcasty a další obsah v iTunes Storu.

By Myo

Jak přesunout poznámky? :: Jak přesunout iTunes knihovnu?
Užitečné odkazy