Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Hudbu Přes Itunes?

Jak stáhnout hudbu přes iTunes?

V aplikaci iTunes na PC vyberte z místní nabídky vlevo nahoře volbu Hudba a pak klikněte na tlačítko Knihovna. Hudbu do knihovny iTunes v počítači můžete stáhnout jedním z následujících způsobů: Klikněte na tlačítko Stáhnout z iCloudu u dané položky.

Přečtěte si více

Jak stahovat zdarma hudbu do iPhone?

Jak stáhnout hudbu na iPhone

  1. Otevřete aplikaci Documents a v pravém dolním rohu klikněte na ikonu Safari.
  2. Do adresy nahoře napište uloz.to (nebo jakoukoli jinou stránku) a vyhledejte skladbu či album, které chcete stáhnout.
  3. Na ulož.to klikněte na Stáhnout, opište kód a potvrďte.
Pokud jde o to, jak stahovat zdarma hudbu? Kromě uložta existují i jiné servery, ze kterých můžete stahovat i celá alba zdarma, například:
  1. Jamendo.
  2. Rapidshare.
  3. Purevolume.
  4. Bandzone.
  5. mp3.com.
  6. SoundClick.
  7. BeSonic.
  8. The Audio Archive.

Jak prehravat hudbu v iPhone?

Na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo zařízení Android použijte k ovládání hudby panel přehrávače dole na obrazovce. Na Macu jsou ovládací prvky nahoře na obrazovce. Náhodné přehrávání nebo opakování můžete zapnout nebo vypnout buď tak, že o to požádáte Siri, nebo pomocí ovládacích prvků v aplikaci Hudba. Jak dostat hudbu z iPhone do pocitace? Přenos souboru z iPhonu do počítače: V seznamu napravo vyberte soubor, který chcete přenést, klikněte na „Uložit do“, vyberte místo, kam chcete soubor uložit, a potom klikněte na Uložit do. Přenos souboru z počítače do iPhonu: Klikněte na Přidat, vyberte soubor, který chcete přenést, a pak klikněte na Přidat.

Jak stáhnout hudbu do iPhone přes iTunes?

Pokud máte starší macOS než je Catalina nebo PC s Windows, připojte iPhone k počítači a zapněte iTunes. V levém horním rohu klikněte na ikonu zařízení a přejděte v postranním panelu do položky Hudba. Postupujte stejně jako v případě Finderu a vyberte hudbu, kterou chcete přenést do iPhonu. Jak stáhnout iTunes? Souhrnné informace o iTunes

  1. Licence. Freeware.
  2. Verze programu. 12.12.3.5.
  3. Autor. Apple Computer Inc.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. www.apple.com.
  6. Velikost souboru. 170,72 MB.
  7. Operační systém. Windows 7, Windows 8, Windows 10.
  8. Jazyk. Angličtina.

Proč mi nejdou přetáhnout písničky do iTunes?

Nejdřív zkontrolujte tyhle věci. Na každém zařízení překontrolujte nastavení a připojení k síti: Na každém zařízení byste měli mít nejnovější verzi iOS, iPadOS, macOS nebo iTunes pro Windows. Zkontrolujte, jestli máte na všech zařízeních zapnutou synchronizaci knihovny. Kde stahovat hudbu do iPhone? Jak stáhnout hudbu do iPhone skrze iOS aplikaci iTunes Store

Protože je iTunes obchod s digitálním obsahem, stačí si ten vybraný rovnou v iOS aplikaci zakoupit a následně patřičnou ikonou do zařízení stáhnout. Najdete jej pak v aplikaci Hudba.

Jak stahovat z ulož to na iPhone?

Otevřete si již zmiňovanou aplikaci Documents a v pravém dolním rohu klikněte na ikonu Safari. Nahoru napište url adresu uloz.to (nebo jakoukoli jinou stránku, odkud chcete obsah stahovat a následně vyhledejte skladbu či album. Příklad: Na ulož.to klikněte na tlačítko Stáhnout, opište ověřovací kód a operaci potvrďte.

By Milburt Manley

Jak poslouchat hudbu na iPhone offline? :: Jak stáhnout mp3?
Užitečné odkazy