Domovská stránka > J > Jaká Data Sbírá Facebook?

Jaká data sbírá Facebook?

Kdo by si myslel, že odhlášením z Facebooku končí veškerý sběr dat, tak je na omylu. Zuckerbergův výtvor totiž o uživatelích sbírá data skrze pluginy na různých webových stránkách (dali jste někdy nějakému článku „To se mi líbí? “), možnost přihlášení facebookovým účtem nebo skrze parametr fbclid.

Přečtěte si více

Jak dlouho trva Stažení dat z Facebooku?

Možnost stažení dat ze sociální sítě Facebook sice není žádnou novinkou, nicméně spousta uživatelů o této možnosti vůbec nic neví. A přitom se jedná o operaci, která vám zabere řádově několik minut – přesní doba závisí na tom, jak velké jsou soubory s vašimi daty. Co o nás ví Facebook? Facebook ví, kde spíte, kde pracujete i jaké máte rádi boty. Prvotním cílem Facebooku bylo nejspíše skutečně přinést sociální síť, která bude spojovat lidi a tvořit centrum zábavy. Dnes je však Facebook především businessem, do kterého tisíce společností investují své peníze – hlavně za účelem cílených reklam.

Jak stáhnout z Facebooku data?

Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení. Posuňte se dolů na Vaše informace na Facebooku a klepněte na Stažení vašich informací. Pokud chcete v žádosti přidat nebo odebrat kategorie dat, klepněte na kolečka na pravé straně Facebooku. Proč se mi vypíná Facebook? Další uživatelé však hlásí, že jim aplikace padá i po aktualizaci, případně že nová verze značně vybíjí baterii. V tomto případě nejčastěji pomohla úplná odinstalace a opětovná instalace. Facebook aktualizuje svou mobilní aplikaci poměrně často, obvykle se to však obejde bez problémů.

Jak vypnout sledování na FB?

V pravém horním rohu příspěvku klepněte na . Vyberte Přestat sledovat [Name]. Přejděte na profil, stránku nebo do skupiny, kterou chcete přestat sledovat. V případě profilu klepněte na a pak na Přestat sledovat. Jak stáhnout celou konverzaci z Facebooku? Z nabídky vyberte Nastavení a v levém menu pak Vaše informace na Facebooku. Dále klikněte na Stažení vašich informací. Zde si již můžete zvolit, co konkrétně chcete stáhnout - ve Vašem případě klikněte vpravo na Zrušit výběr všech a zvolte pouze Zprávy.

Jak stáhnout kontakty z Facebooku?

Zůstává možnost využít rozšíření pro Chrome, Facebook Friend Exporter. To si pomáhá takříkaje hrubou silou: jakožto rozšíření prohlížeče projde za vás seznam přátel a údaje z něj prostě vysbírá. Tak jak archivovat facebook? Jak mám archivovat nebo odstranit obsah, který sdílím ve svém Facebook kanálu vybraných příspěvků nebo na timeline?

  1. Přejděte na příspěvek, který chcete archivovat.
  2. V pravém horním rohu příspěvku klikněte na .
  3. Klikněte na Přesunout do archivu.

Kde jste prihlaseni Facebook?

Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Posuňte se dolů, klepněte na Nastavení a potom na Heslo a zabezpečení. Přejděte do oddílu KDE JSTE PŘIHLÁŠENI. Abyste si mohli zobrazit všechny relace, ve kterých jste přihlášeni, budete možná muset klepnout na Zobrazit další.

By Ermina

Jak stáhnout komunikaci z Messengeru? :: Jak nastavit ventilátory PC?
Užitečné odkazy