Domovská stránka > J > Jak Zrušit Zablokovaný Facebook?

Jak zrušit zablokovaný Facebook?

Pokud byl vašemu příteli zablokován účet, musí daný uživatel podat odvolání z e-mailu, který byl spojen s jeho účtem na Facebooku. Nezapomeňte, že informace o účtu nesdělujeme nikomu s výjimkou držitele účtu a že na odvolání zaslaná jménem přítele nijak nereagujeme.

Přečtěte si více

Jak zrušit napadený Facebook?

Postup je obdobný, jako v případě dočasné deaktivace účtu.

  1. Klikněte na ikonu vašeho účtu v pravém rohu.
  2. Vyberte Nastavení a soukromí
  3. Klikněte na Nastavení.
  4. Ve sloupci vlevo klikněte na Vaše informace na Facebooku.
  5. Klikněte na Deaktivace a odstranění.
  6. Zvolte Odstranění účtu.
Když to vezmeme v úvahu, jak obnovit zablokovany facebook? Pokud jste na Facebooku nebyli dlouho a heslo si již nepamatujete, klikněte na "Zapomněli jste heslo?" a postupujte podle pokynů na stránce. Klikněte na "Přihlásit". Tím obnovíte svůj starý účet. Pokud chcete, znovu si pročtěte aktualizované Zásady soukromí.

Může se také zeptat, jak kontaktovat fb podporu?

Neexistuje způsob, jak Facebook kontaktovat přímo

Facebook dodnes neposkytuje přímou uživatelskou podporu, to znamená, že veškeré své požadavky a stížnosti musíte řešit přes formuláře. Neexistuje e-mail, na který byste mohli napsat, ani telefon, na nějž byste v případě potřeby mohli zavolat.
Jak odemknout Zamceny Facebook? Pokud se nemůžete přihlásit ke svému účtu z důvodu bezpečnostních kontrol a neobdrželi jste bezpečnostní kód k odemknutí účtu, použijte Security checks preventing login formulář. Zde také budete muset vysvětlit problém, kterému čelíte, a uvést e-mailovou adresu, na které vás společnost může zastihnout.

Když to vezmeme v úvahu, proč mám zablokovaný facebook?

K zablokování uživatelského účtu může dojít, když se správa Facebooku domnívá, že svým chováním porušuje normy komunity. K tomu může dojít kvůli stížnosti od jiného uživatele nebo v případě podezřelé aktivity, příliš mnoha žádostí o přátelství, nadbytku propagačních příspěvků a mnoha dalších důvodů. Pokud jde o to, jak zrušit ukradený facebook? Pokud kontrolu nad vaším účtem převzal někdo jiný, v první řadě si ho zabezpečte tak, abyste k němu měli přístup jen vy. Můžete si vybrat z těchto dvou možností: Pokud pořád máte přístup ke svému účtu, obnovte si heslo. Pokud nemáte přístup ke svému účtu, postupujte podle průvodce pro zabezpečení účtu.

Jak zrušit hacknutý Facebook?

Pokud ke svému účtu na Facebooku nemáte přístup, zkuste si poslat e-mail na obnovení hesla a obnovte si účet přes svou zaregistrovanou e-mailovou adresu. Pokud se vám na účet stále nedaří dostat, neprodleně jej nahlaste jako hacknutý a řiďte se pokyny, které dostanete. Co delat kdyz napadnou Facebook? Pokud si myslíte, že byl váš účet napadený nebo nad ním někdo převzal kontrolu, navštivte tuhle stránku a účet si zabezpečte. Požádáme vás, abyste si změnili heslo a zkontrolovali nedávnou aktivitu přihlášení.

Lidé se také ptají, jak obnovit zablokovaný messenger?

V aplikaci Messenger jsme blokováni

Jediným způsobem, jak musíme znovu získat přístup, je požádat o pomoc společného přítele nebo mu poslat zprávu prostřednictvím jeho e-mailu, pokud ho známe.

By Senior Doerr

Jak kontaktovat Facebook email? :: Jak si přemapovat klávesnici?
Užitečné odkazy