Domovská stránka > C > Co To Je Facebook?

Co to je Facebook?

Facebook je podle Wikipedie systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování vztahů a zábavě. Počet uživatelů Facebooku roste každým dnem o několik set, v Česku v nejbližší době oslavíme miliontého člena sítě.

Přečtěte si více

Jak povolit sdileni na FB?

Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení. Posuňte se dolů na Okruh uživatelů a viditelnost a klepněte na Profil a označování. Klepněte na možnost Kdo může zveřejňovat příspěvky na vašem profilu?. Co znamená Pripnout prispevek na FB? U příspěvku, který chceš připnout nahoru, klikni vpravo nahoře na 3 tečky. Rozbalí se nabídka. V ní vyber možnost Připnout nahoru na stránku a klikni na ni. Příspěvek se začne zobrazovat nahoře a bude označen jako připnutý.

Jak vložit odkaz do slova na Facebooku?

Jak sdílet odkaz na stránce:

  1. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na .
  2. Klepněte na Stránky.
  3. Přejděte na svou stránku a klepněte na Zveřejnit.
  4. Přidejte odkaz, který chcete sdílet.
  5. Klepněte na Přidat příspěvek.
Jak smazat komentar na Facebooku? Klepněte na příspěvek, který jste okomentovali. Klepněte na komentář a přidržte. Vyberte Odstranit komentář a klepněte na Odstranit.

Jak nastavit komentare na Facebooku?

Vpravo nahoře klikněte na fotku stránky. Klikněte na Nastavení a soukromí a vyberte Nastavení. V nabídce vlevo klikněte na Soukromí a vyberte Veřejné příspěvky. Vedle Pořadí komentářů klikněte na Upravit. Jak omezit komentáře na Facebooku? Zakažte zveřejňování komentářů ve skupině na Facebooku

V pravém horním rohu příspěvku klikněte na tři tečky. V nabídce se třemi tečkami klikněte na „Zakázat komentáře“. A Facebook okamžitě vypne komentáře k tomuto příspěvku.

Co je to Timeline?

Význam: Timeline - Časová osa je zobrazení seznamu událostí v chronologickém pořadí. Jedná se typicky o grafický návrh, který zobrazuje dlouhý pruh označený daty vedle sebe a určité události. Timeline může v závislosti na subjektu použít libovolné časové měřítko. Jak najít komentář na FB? Přejděte na svůj komentář na Facebooku. Klepněte na ikony (třeba ) přímo pod komentářem a zobrazí se vám všichni, kdo na něj reagovali.

Lidé se také ptají, jak se dostanu do schránky?

Pokud se chcete dostat do historie schránky, stiskněte Windows klávesa s logem + V. Z historie schránky můžete často používané položky vložit a připnout tak, že vyberete jednotlivé položky z nabídky schránky.

By Dustin

Jak chatovat v Gmailu? :: Jak funguje cervene tlacitko na Nově?
Užitečné odkazy