Domovská stránka > J > Jak Odinstalovat Špatně Odinstalovaný Program?

Jak odinstalovat špatně Odinstalovaný program?

Absolute Uninstaller 5.3 – freeware

Komplexní program pro správu instalovaných programů ve Windows. Umožňuje měnit vlastnosti odinstalovaných a neplatných položek v seznamu. Po každé odinstalaci software prověří, zda odinstalační mechanismus programu odebral většinu svých součástí.

Přečtěte si více

Jak odinstalovat program který není v seznamu?

Někdy je to řešené tak, že spustíš znova instalaci, instalátor najde už nainstalovaný program a nabídne uninstall (remove), nebo opravu (repair). Můžeš ho nainstalovat znovu na stejné místo a možná se opraví a už bude nabízet uninstal. A když ne tak natvrdo smazat a ještě smazat v registru. Co dělat když nejde odinstalovat program? Aby po programu v systému nezůstalo žádné „smetí“, bude nutné pročistit registry. K tomu vám dobře poslouží například program CCleaner. Program spusťte, v levém panelu klikněte na volbu Registry a následně spusťte analýzu tlačítkem Hledej problémy.

Lidé se také ptají, jak odinstalovat skryté programy?

Ashampoo UnInstaller 10 je kompletní odinstalační program, který vám pomůže odinstalovat programy beze zbytků. Díky tomu získáte více místa na disku. Používá sofistikované metody skenování a čištění, které dalece přesahují možnosti systému Windows. Jak odstranit nepotřebné programy? Nepotřebné programy ve Windows 10 odstraníte tak, že otevřete Tento počítač. V pásu karet otevřete kartu Počítač a klepněte na Odinstalovat nebo změnit program. Přivítá vás prostředí známé ze starších verzí Windows. Označte program k odebrání a klepněte na Odinstalovat.

Jak odstranit zbytky programu z registru?

Další informace

  1. Spusťte Editor registru (Regedit. exe).
  2. Vyhledejte následující klíč:
  3. Vyhledejte klíč, který chcete odstranit, vyhledáním názvu klíče vytvořeného programem.
  4. Pomocí nabídky registr exportujte vybraný klíč registru a vytvořte zálohu.
  5. Odstraňte vybraný klíč registru a jeho hodnoty.
  6. Ukončete Editor registru.
Jak odstranit ESET z počítače? Klikněte na tlačítko Start (případně klikněte na ikonu lupy na Hlavním panelu) a začněte psát Ovládací panely. Klikněte na zobrazený výsledek vyhledávání, případně stiskněte klávesu Enter . V zobrazeném okně vyberte položku Programy a funkce. Pokud máte zobrazení podle kategorie, vyberte možnost Odinstalovat program.

Jak odstranit Aplikace z mobilu?

Klepněte na Obchod Play > Nabídka > Moje aplikace a hry , vyberte aplikaci, kterou chcete odstranit, a poté klepněte na Odinstalovat . Nebo otevřete nabídku aplikací, stiskněte a podržte aplikaci, kterou chcete odinstalovat, poté zvolte Informace o aplikaci > Odinstalovat . Jak odinstalovat Aplikace z Iphone? aplikaciaplikaceaplikace

Jak smazat aplikaci

  1. Podržte na aplikaci prst.
  2. Klepněte na Odstranit aplikaci .
  3. Klepněte na Smazat aplikaci a potvrďte akci klepnutím na Smazat.

A další otázka, jak odstranit edge?

Jak odinstalovat Microsoft Edge ze systému Windows 10…

Klikněte na Aplikace. Klikněte na Aplikace & funkce. Vyberte položku Microsoft Edge. Klikněte na tlačítko Odinstalovat.

By Rosner

Jak odebrat Programy ve Windows 10? :: Jak Delime slovesa?
Užitečné odkazy