Domovská stránka > J > Jak Funguje Aplikace Zasilkovna?

Jak funguje aplikace Zasilkovna?

Co umí mobilní aplikace Zásilkovna? Stačí zadat parametry zásilky a příjemce a pak zásilku odnést na naše podací místo. V aplikaci klikněte na “Vrátit zásilku”, zadejte vratkový kód a pak zásilku zaneste na podací místo, které máte po ruce. Pro výdej zásilky stačí nahlásit heslo.

Přečtěte si více

Tak co je aplikace chrome?

Google Chrome je rychlý, snadno použitelný a bezpečný webový prohlížeč. Je navržen pro Android a nabízí personalizované zpravodajské články, rychlé odkazy na vaše oblíbené weby, stahování souborů a integrované Vyhledávání Google a Překladač Google. Jak vymyslet aplikaci? Dobře definujte myšlenku tak, aby každý pochopil, co aplikace dělá. Propočítejte business plán a buďte připraveni na více variant. Udělejte roadmapu, ať investor ví, kdy se co stane. Nepodceňte marketing a moment, kdy půjde apka poprvé na trh – musíte dobře vědět, jak oslovit první uživatele.

Můžete se také zeptat, jak citovat z webové stránky?

Příspěvky na webových stránkách

In: Název webové stránky / webového sídla. [typ nosiče]. Místo: nakladatel, datum publikování. Datum aktualizace [cit.
Jak Zdrojovat web? Webové stránky obecně

PŘÍJMENÍ AUTORA, Jméno (rok vydání, případně poslední aktualizace). Kompletní název webové stránky. [online; cit. RRRR-MM-DD].

Jak se cituje webová stránka v textu?

Připravte si tedy údaje:

  1. Autor. Ten, kdo citovaný text napsal.
  2. Název. Název citovaného textu (příspěvku, stránky, podstránky apod.).
  3. Nakladatel nebo vydavatel. Uvádí se podle potřeby.
  4. Typ nosiče nebo média.
  5. Požadavky na software / velikost souboru apod.
  6. Datum vydání / aktualizace / revize.
  7. Datum citace.
  8. Dostupnost a přístup:
Kolik webových stránek je denně celosvětově napadeno? Google uvádí, že každý den je celosvětově napadeno 40 000 webových stránek. Není to tedy nic neobvyklého. Významné stránky institucí jsou napadány častěji a nástroje jsou specifičtější, ale v ohrožení je každá stránka.

Můžete se také zeptat, kolik je na světě webových stránek?

Webové stránky lze pořídit již za pár tisícovek nebo i za vyšší stovky tisíc až miliony. Kolik stojí webové stránky, je hlavně otázkou náročnosti projektu. Orientačně se cena pohybuje v rozmezí 20 000 kč – 80 000 Kč. Velmi ale záleží na cenové kategorii a kvalitě, kterou požadujete. Podle toho, jak funguje www? Jak se webová stránka dostane do počítače návštěvníka

Internet je síť vzájemně propojených počítačů, které si mezi sebou mohou vyměňovat data. Aby si tedy návštěvník mohl prohlédnout jakoukoli webovou stránku, tak si kopii této stránky musí stáhnout z počítače, na kterém je tato stránka umístěna.

Co jsou to webové stránky a kde jsou uložené?

Webová stránka, Internetová stránka, web page, www stránky, web je označení dokumentu s informacemi, jsou přístupné pomocí webového prohlížeče, jsou uloženy tak, že jsou přístupné více uživatelům, kteří k nim přistupují pomocí internetu a jsou prezentované pro návštěvníka estetickým a čitelným způsobem.

By Egarton Meffert

Jak se značí kořenový adresář? :: Co je to webová aplikace?
Užitečné odkazy