Domovská stránka > J > Jak Funguje Aplikace Signál?

Jak funguje aplikace signál?

Sdílejte bez nejistoty. Špičkové koncové šifrování (založené na otevřeném protokolu Signal Protocol) zajistí bezpečnost vašich konverzací. Vaše zprávy nemůžeme číst my ani nikdo jiný a totéž platí pro odposlouchávání vašich hovorů. Ochrana soukromí není volitelný nadstandard – Signal tak prostě funguje.

Přečtěte si více

Tak jak zabezpečit messenger?

Zabezpečení svých konverzací budete moci provést v nastavení aplikace v záložce Zabezpečení – Zámek aplikace. Vedle této položky také ihned uvidíte, jestli je ochrana právě aktivní, nebo ne. Jak se dostat na první zprávu na Facebooku? Hledat v historii zpráv podle klíčového slova

  1. Otevřete Facebook ve webovém prohlížeči a přejděte na domovskou stránku.
  2. Zvolte možnost ikony Messenger v pravém horním rohu stránky.
  3. Vyberte možnost Zobrazit vše v aplikaci Messenger.
  4. Níže uvidíte nabídku Konverzace, kde kliknete na tlačítko Vyhledávání.

Jak vypnout mizející režim?

Není jasné, proč se mizející zprávy napříč platformami takto odlišují. V tomto případě se také aktivují jiným způsobem – tažením prstem nahoru po obrazovce. Tažením dolů režim vypnete. A další otázka, jak číst cizí zprávy na messengeru? Pokud nechcete do prohlížače nic instalovat, je ještě jedna možnost. Neklikat do textového pole v konverzaci. Pokud máte chat otevřený, ale nemáte v něm kurzor, přijatá zpráva se vám sice zobrazí, ale dokud do chatu nekliknete, Facebook odesílateli stav „Zobrazeno“ neukáže. I takto můžete nenápadně číst přijaté zprávy.

Tak jak schovat sms?

Otevřete v aplikaci Pulse SMS konkrétní konverzaci. Klikněte v pravém horním rohu na tři tečky a vyberte poslední volbu „Nastavení konverzace„. Vyberte „Ztišit konverzaci„. Jak šifrovat SMS? Poznámka: U zpráv SMS a MMS se šifrování end-to-end nepoužívá. V konverzacích, kde je možné ho použít, se šifrování end-to-end zapne automaticky. Aplikace Zprávy při tom nevypne další funkce, které vám usnadňují psaní zpráv, jako jsou návrhy Asistenta Google, detekce spamu nebo automatické náhledy.

Co znamená zamek u SMS?

Vaše konverzace je chráněna šifrováním end-to-end. To využívá tajný klíč, ke kterému máte přístup jen vy a váš kontakt. Šifrování end-to-end můžete ověřit, když se svého kontaktu zeptáte, zda má stejný kód. Také, jak napsat textovou zprávu? Stačí na odeslanou (ale nedoručenou) iMessage v konverzaci podržet prst, a poté z menu, které se zobrazí, vybrat možnost Poslat jako textovou zprávu. Tímto způsobem ručně urychlíte odeslání iMessage jako SMS.

Jak na SMS?

Posílání a příjem SMS v aplikaci Zprávy

  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu plus .
  3. Do pole Komu zadejte jména, telefonní čísla nebo e-mailové adresy lidí, kterým chcete napsat zprávu. Také je můžete vybrat ze seznamu častých či všech kontaktů.

By Cele

Jak dlouhé video na YouTube? :: Jak si psát tajné?
Užitečné odkazy