Domovská stránka > J > Jak Nadepsat Balík Zásilkovna?

Jak Nadepsat balík Zásilkovna?

Píšeš tam jméno adresáta, jeho mail nebo telefon, adresu cílové Zásilkovny, hodnotu zásilky, a dobírku (což je vlastně poštovné). Já tam vždy uvádím hodnotu 80 kč.

Přečtěte si více

Jak poslat balík na dobírku Česká pošta?

Při dodání pošta od příjemce vybere odesílatelem stanovenou peněžní částku (dobírková částka). Následně ji vyplatí odesílateli nebo odesílatelem určené osobě, v hotovosti nebo převodem na účet. Dále se připočítává: při použití Poštovní dobírkové poukázky A nebo C - cena podle ceny Pk A a Pk C. Jak poslat Nadmerny balík? Službou XXL Zásilka nabízíme přepravu zásilek od nejmenších (od 30 kg, či 50 kg) až po nadměrný náklad do objemu 2 500 kg. Vaši zásilku doručíme následující pracovní den od jejího podání. Jedná se o velmi efektivní způsob, jak poslat těžce manipulovatelné, objemné zásilky.

Také, kolik stojí poslat doporuceny dopis?

Jaké jsou ceny poslání doporučeného dopisu? U ekonomické varianty zaplatíte: 52 korun za klasické psaní o hmotnosti do 50g. 60 korun za psaní o hmotnosti do 100 g. Jak dlouho může být uložený balík na poště? Pokud nebudete doma zastiženi, zásilka bude uložena na poště, kde si ji můžete vyzvednout. Úložní doba zásilek na pobočce se do odvolání prodloužila na 30 dnů pro dopisy a na 15 dnů pro balíky. Pro větší bezpečí sebe i doručovatelů můžete využít službu bezkontaktního doručení na kód.

Jak dlouho nechá pošta balík na poště?

V den doručení budete kontaktováni pomocí SMS o přesnějším čase doručení. Pokud nebudete přepravcem zastiženi, obdržíte do schránky papírové oznámení, na které nejbližší poště byla Vaše zásilka uložena. Pozor, pokud si zboží nevyzvednete do 7 kalendářních dnů, je automaticky odesíláno zpět. Také, jak si vyzvednout balík na poště? Vyzvednutí na přepážce

Vyzvednutí na kód je umožněno na všech poštách. U přepážky stačí sdělit šestimístný kód pro vyzvednutí spolu se jménem (názvem) adresáta nebo číslem zásilky. Odpadá nutnost předkládat průkaz totožnosti, plnou moc či podepisovat doklad o převzetí.

Jak poslat balík na Slovensko?

Parametry zásilek

  1. Zásilka může být zabalena v obálce nebo v klasické krabici.
  2. Minimální rozměr zásilky : alespoň jedna plocha musí mít 20 x 15 cm.
  3. Maximální rozměr zásilky : délka nesmí překročit 150 cm a zároveň maximální kruhový obvod nesmí překročit 300 cm (kruhový obvod = 2 x výška + 2x šířka + 1x délka)
Podle toho, jak nejlevněji poslat balík poštou? Jak nejlevněji poslat balík v roce 2021

Obecně lze říci, že nejlevnější poštovné je u balíků, které se posílají ze sběrného místa na určené výdejní místo daného dopravce. Nejdráže samozřejmě vychází varianta, kdy zásilku vyzvedne kurýr a doručí ji na určenou adresu.

Pokud jde o to, jak poslat balík přes gls?

Co je potřeba pro objednání přepravy

  1. Vyplnit kontaktní údaje. Zadat adresu odesílatele a příjemce společně s kontaktními údaji.
  2. Zvolit způsob výpočtu ceny. Vybrat způsob kalkulace ceny na základě rozměrů nebo hmotnosti balíku.
  3. Zvolit kategorii balíku.
  4. Zaplatit za objednávku.
  5. Předat balík do přepravy GLS.

By Jaeger

Jak přidat externí kontakt do Teams? :: Jak lze poslat balík?
Užitečné odkazy