Domovská stránka > K > Kolik Stojí Služba Netflix?

Kolik stojí služba Netflix?

Kolik Netflix stojí? Na Netflix se můžete dívat na smartphonu, tabletu, Smart TV, notebooku nebo jiném streamovacím zařízení – všechno za jednu měsíční sazbu. Předplatné od 9,99 US$ do 19,99 US$ měsíčně.

Přečtěte si více

Jak se platí Netflix?

Informace o datu fakturace. Předplatné Netflixu vám budeme automaticky účtovat jednou měsíčně k datu vaší registrace. Vaše předplatné se účtuje na začátku fakturačního cyklu a může trvat několik dnů, než se platba objeví na vašem účtu. Kvůli rozdílu v časových pásmech se může vaše datum vystavení faktury o den posunout Co obsahuje Netflix? Netflix je streamovací služba, která funguje na zařízeních připojených k internetu. Naši členové se po zaplacení předplatného můžou dívat na TV pořady a filmy bez reklam. Na zařízeních se systémem iOS, Android nebo Windows 10 si navíc můžete TV pořady a filmy stáhnout a dívat se i bez připojení k internetu.

Tak kolik účtu na netflix?

Vytvoření profilů

Váš účet může mít až pět profilů a pro každý z nich pak můžete nastavit věkové omezení. Každý profil pak bude mít vlastní doporučení na základě hodnocení a preferencí na daném profilu.
Jak se prihlasit na Netflix bez placeni? Přejdete na stránky Netflix.com a zadáte e-mail

Účet Netflix si založíte bez závazků, nemusíte podepisovat žádné smlouvy. Stačí jen jednoduchá registrace.

Co místo Netflixu?

Nejlepší alternativy k Netflixu nebo zdarma

  • Amazon Prime Video. Je maximálním konkurentem největších streamovacích služeb, protože přišlapal.
  • Disney + Streamovací platforma přišla nabídnout nejlepší vysoce kvalitní obsah a rozsáhlý katalog.
  • STAR PLAY (Android)
  • Hulu.
  • Popcornflix.
  • Movistar + Lite.
  • HBO.
  • Nebe.
Jak zaplatit Netflix bez karty? Sdílejte účet Netflix

Stále existuje způsob, jak přistupovat ke službám Netflix bez použití kreditní karty. Tuto možnost používá mnoho lidí a je zcela legální. Jediné, co musíte udělat, je zjistit, zda některý z vašich přátel nebo blízkých členů rodiny nemá na platformě účet, a požádat o svolení jej používat.

A další otázka, jak mít levnejsi netflix?

Netflix můžete sobě i někomu jinému pořídit jako dárek přes předplacené karty. Ty si můžete zakoupit osobně v trafikách Geco, drogeriích DM či supermarketech Billa, Kaufland a Penny. Nově se dají předplacené karty Netflix koupit i v obchodech PEPCO či Expert. Pořídíte je v hodnotách 400 Kč, 1 000 Kč a 4 000 Kč. Kolik zařízení jde na Netflix? Netflix umožňuje vytvořit až pět profilů, přičemž podle tarifu lze souběžně streamovat na 1, 2 nebo 4 zařízeních současně. Tato možnost je ale určena výhradně pro členy jedné domácnosti.

Tak co je funkce netflix?

Netflix funguje jako online půjčovna s filmy a seriály. Na stránkách www.netflix.com se nejdříve registrujete svým emailem, zadáte své platební údaje, vyberete jaký typ předplatného chcete a můžete začít sledovat filmy a seriály.

By Zawde Skemp

Jak přidat někoho na Netflix? :: Kolik stojí Adobe Creative?
Užitečné odkazy