Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Sim Kartu Doma?

Jak zmenšit SIM kartu doma?

Jediné co budete k tomuto postupu potřebovat je vytištěná šablona, dobře nabroušené nůžky nebo nůž, fix, pravítko a kousek izolepy. Pokud bude chtít ořezávat až na velikost NanoSIM, budete ještě potřebovat jemný smirkový papír, jelikož NanoSIM je o 0,09 mm tenčí než ostatní verze SIM karet.

Přečtěte si více

Tak kde si můžu nechat zmenšit sim kartu?

Oříznutí či výměna SIM karty u operátora

Můžete si ji nechat oříznout zdarma u vašeho operátora nebo využít bezplatné výměny na pobočce. Při samotném oříznutí si však nemusíte zálohovat kontakty a další data. Pokud naopak upřednostníte výměnu, nejprve si svá data zálohujte.
Co potřebuji k výměně SIM karty? Prodejna Vodafonu - SIM kartu vám zde vyměníme na počkání. Stačí znát administrátorské heslo a mít u sebe doklad totožnosti. Linka péče o zákazníky - výměnu SIM karty si můžete domluvit s operátorem na čísle *77 (ze sítě Vodafone) nebo 800 77 00 77 (při volání z jiné sítě). SIMka vám přijde poštou do 2 pracovních dnů.

Jak vlozit microSIM do stareho telefonu?

Pořiďte si sadu adaptérů FIXED obsahující redukce pro SIM karty, micro SIM karty a nano SIM karty. Nechybí ani jehla pro snadné vysunutí karet a bezpečnou manipulaci. Se sadou adaptérů FIXED můžete snadno vložit jakoukoliv SIM kartu do každého mobilního telefonu, či tabletu bez omezení. Jak vylomit SIM kartu? SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.

Kde vymenit SIM kartu BLESKmobil?

JAK POSTUPOVAT PŘI ZTRÁTĚ SIM KARTY? Zakupte novou SIM kartu služby BLESKmobil. Pokud si bude chtít zároveň přenést číslo ze ztracené SIM karty na novou, zavolejte operátorovi na telefon: 267 267 061 a postupujte dle pokynů operátora. Jak vymenit SIM? Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.

Tak jak získat nano sim sazkamobil?

Pokud potřebujete Nano SIM, musíte si ji objednat na stránkách operátora. Můžu získat zlaté číslo? Ano, Sazka Mobil nabízí ve svém eshopu „SIM karty ze speciální řady vybraných telefonních čísel“, a to za 1 000 Kč. Součástí je samozřejmě kredit ve výši 150 Kč. Kde koupit nano SIM kartu? kdeNanoSIM kartu

Kde koupit NanoSIM?

  1. NanoSIM Mironet.
  2. NanoSIM Electroworld.
  3. NanoSIM Conrad electro.

Kolik stojí nová SIM karta T-Mobile?

T-Mobile nabízí svou lepší SIM kartu ke všem novým aktivacím tarifů i Twistu bezplatně, starší SIM se vyměňuje za 476 Kč.

By Monk

Co dělat při ztrátě SIM karty? :: Jak změnit velikost fotky Iphone?
Užitečné odkazy