Domovská stránka > J > Jak Nastavit Stahovani?

Jak nastavit stahovani?

Stažení souboru

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Přejděte na webovou stránku, ze které chcete stáhnout soubor.
  3. Klepněte na položku, kterou chcete stáhnout, a podržte ji. Poté klepněte na Stáhnout odkaz nebo Stáhnout obrázek.
  4. U některých souborů videa či zvuku klepněte na Stáhnout .

Přečtěte si více

Jak změnit cíl ukládání souborů?

V Průzkumníku souborů najděte složku »Stažené soubory« a klikněte v horním menu na ikonu »Vlastnosti«. V nově otevřeném okně vlastností se přepněte na kartu »Umístění«. Zde můžete nastavit nové umístění úložiště stažených souborů. Nové nastavené potvrďte tlačítkem »OK«. Jak zobrazit průběh stahování? Nejjednodušší cesta ke staženým souborům vede skrze předinstalovanou aplikaci. Spousta smartphonů či tabletů disponuje nativní aplikací, přes kterou stahování probíhá a zároveň umožňuje k získaným souborům přístup. Vzhled ikony se liší, většinou však zobrazuje šipku směřující dolů a název Stahování, případně Downloads.

Jak otevrit Stazeny soubor?

soubory

  1. Otevřete soubor.
  2. Zobrazí se stránka Požádat o přístup.
  3. Klepněte na Odeslat .
  4. Vlastníkovi souboru přijde e-mail s vaší žádostí. Pokud ji schválí, dostanete oznámení e-mailem.
A další otázka, jak nastavit ukládání souborů? Jak změnit výchozí složku pro stahování souborů

Otevřete složku "Stažené soubory" Otevřete nabídku "Vlastnosti" Zvolte kartu "Umístění" Vyberete složku, do které se budou soubory nově ukládat.

Jak nastavit ukládání na disk?

Chcete-li změnit výchozí pevný disk, klikněte na Start a poté vyberte Nastavení (nebo stiskněte Windows + I). V okně Nastavení klikněte na Systém. V okně Systém vyberte kartu Úložiště vlevo a poté přejděte dolů do části „Uložit umístění“ vpravo. A další otázka, jak přejmenovat stažený soubor? Stažení a spuštění programu ReNamer

Je k dispozici jak verze k instalaci do operačního systému, tak verze portable, u které stačí stažený archiv rozbalit (kliknout na stažený archív pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky vybrat: Extrahovat) a dvojklikem spustit soubor aplikace: ReNamer.exe.

Kde najdu stahování?

Zobrazení historie stahování

  1. Klikněte na tlačítko Knihovny stránek , zvolte Stahování a ve spodní části klikněte na Zobrazit všechna stahování.
  2. Klikněte na tlačítko Knihovny stránek a zvolte Stahování.
  3. Klikněte na tlačítko nabídky. a zvolte Stahování.
Jak změnit disk C na D? Ve Windows 8.1 nebo Windows 10 klikněte pravým tlačítkem myši na tlačítko »Start« a vyberte možnost »Správa disků«. V okně Správa disků vidíte všechny připojené disky. Vyberte disk jehož písmeno jednotky chcete změnit, klikněte na něj pravým tlačítkem a vyberte volbu »Změnit písmeno jednotky a cestu«.

Jak změnit primární disk?

Otevřete je Nastavení systému Windows 10, stisknutím kláves Windows+I, vybrat "Systém", Poté přejděte na kartu "Úložný prostor", V části "Další parametry úložiště", klikněte na odkaz „Změnit umístění pro ukládání nového obsahu“

By Henrion

Jak nastavit složku stažené soubory? :: Jak upravit obrázek?
Užitečné odkazy