Domovská stránka > J > Jak Změnit Cíl Stahování?

Jak změnit cíl stahování?

Jak změnit výchozí složku pro stahování souborů

Otevřete složku "Stažené soubory" Otevřete nabídku "Vlastnosti" Zvolte kartu "Umístění" Vyberete složku, do které se budou soubory nově ukládat.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, co je soubor download?

Soubor DOWNLOAD je soubor, který je právě stahován z Internetu nebo byl zastaven před dokončením stahování. Poklepáním na něj můžete obnovit stahování pomocí stejného webového prohlížeče, který spustil stahování. Jak povolit stažení souborů? Na kartě Nastavení přejděte dolů a klikněte na „Pokročilé“. Přejděte dolů do sekce Ochrana osobních údajů a zabezpečení a klikněte na „Nastavení webu“. Posuňte se dolů v seznamu nastavení, dokud se nezobrazí možnost „Automatické stahování“.

Kam se ukládají soubory a složky?

Soubory, které uložíte do Pracovních složek, se ukládají: Do vašeho počítače nebo na jiné zařízení. Pokud jste při nastavování nezměnili umístění Pracovních složek, ukládají se sem: C:\Users\uživatelské jméno\Work Folders (kde uživatelské jméno je vaše uživatelské jméno ve Windows). Na server vaší organizace. Jak stáhnout dokument do mobilu? Stažení kopie souboru

  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Dokumenty, Tabulky nebo Prezentace Google.
  2. V souboru, který chcete stáhnout, klepněte na Více .
  3. Klepněte na ikonu pro stažení . Soubor se stáhne do telefonu a zobrazí se zpráva s oznámením.

Jak stáhnout soubory z mobilu?

USB kabel

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. Na zařízení klepněte na oznámení o připojení USB počítači .
  3. V počítači vyberte zařízení.
  4. Vyberte ze souborů a proveďte přenos do zařízení nebo počítače a naopak.
  5. Po dokončení zařízení vysuňte ze systému Windows a odpojte kabel USB .
Jak stahovat zdarma? Ulož to je tu přímo pro vás. Uložto je naprosto otevřená služba ke sdílení, ukládání i stahování souborů a najdete tam desítky tisíc filmů, seriálů, her, mp3 hudby nebo e-knih. To všechno úplně zadarmo a nemusíte se ani registrovat. Prostě si najdete soubor, který si chcete stáhnout, a stahujete.

Jak zmenit uloziste iPhone?

Pokud chcete na vašem iOS zařízení změnit tarif úložiště, tak se přesuňte do Nastavení a v horní části obrazovky klikněte na vaše jméno. Poté vyberte možnost iCloud a na další obrazovce rozklikněte Spravovat úložiště. Jak dostat do iPhone PDF? Na Macu otevřete aplikaci Knihy, najděte ve Finderu nebo na ploše soubor PDF a přetáhněte ho do knihovny. Soubor PDF pak bude dostupný v aplikaci Knihy na jakémkoli iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Macu, na kterém jste přihlášení stejným Apple ID a máte pro Knihy zapnutý iCloud Drive.

Jak otevřít iPhone?

Prvně na spodní straně zařízení vyndejte dva šrouby, které drží obrazovku iPhonu na místě. Pomocí přísavky zdvihněte displej. Velmi pomalu a opatrně! Nyní se postup začíná lišit a to podle toho, který iPhone máte.

By Hauser

Jak najít svůj email? :: Jak poznat že odesla zakladni deska?
Užitečné odkazy