Domovská stránka > J > Jak Změnit Disk Pro Stahování?

Jak změnit disk pro stahování?

Jak změnit výchozí složku pro stahování souborů

  1. Otevřete složku "Stažené soubory"
  2. Otevřete nabídku "Vlastnosti"
  3. Zvolte kartu "Umístění"
  4. Vyberete složku, do které se budou soubory nově ukládat.
  5. Potvrďte.

Přečtěte si více

Jak zobrazit disky?

Jak spustit nástroj Správa disků

Také jej můžeme spustit například klepnutím pravým tlačítkem na ikonu "Tento počítač" a v kontextovém menu vybereme položku "Spravovat". (Pro úspěšné spuštění ale musíme mít práva administrátora.) Vybereme položku "Správa disků" a v prostřední části se zobrazí veškeré dostupné disky.
Jak přejmenovat USB disk? Klikněte pravým tlačítkem na flash disk. Klikněte na "Přejmenovat".. Zadejte nový název vyměnitelné jednotky a stiskněte "Vstupuje"..

Jak změnit cestu instalace?

Stiskněte klávesovou zkratku [Windows]+[I] a přejděte do »Nastavení | Systém | Úložiště«. V části »Umístění pro ukládání« vyberte jednotku, kterou chcete nastavit jako výchozí pro instalaci aplikací z Windows Store a potvrďte volbu tlačítkem »Použít«. Jak nastavit primární disk v biosu? Klikněte na volbu Advanced BIOS Features.

  1. Zde kliknout na položku Hard Disk Boot Priority.
  2. Rozbalí se vám nabídka First Boot Device a zde vyberete, na jakém disku máte instalaci operačního systému.
  3. Poté, co si zvolíte CD/DVD/USB, potvrďte ENTER a uložte stiskem klávesy F10.

Můžete se také zeptat, jak změnit místo uložení souborů?

Změna umístění stažených souborů

  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Dole klikněte na Rozšířená nastavení Stažené soubory.
  4. Upravte nastavení stahování: Chcete-li změnit výchozí nastavení, klikněte na Změnit a vyberte umístění, kam chcete soubory ukládat.
Jak klonovat disk Windows 10? Vyberte disk, ze kterého chcete klonovat a níže potom klikněte na tlačítko Clone this disk. V dalším kroku si vyberte disk, na který chcete klonovat (cílový, tedy ten nový). Na starém disku budete mít možná více jednotek. Tlačítkem Copy selected partitions provedete klonování těch označených na nový disk.

Jak aktivovat disk?

Aktivace dynamického disku pomocí rozhraní systému Windows

V programu Správa disků klikněte pravým tlačítkem na disk označený jako Chybí nebo Offline. Klikněte na příkaz Aktivovat disk. Po aktivaci by měl být disk označen jako Online.
Můžete se také zeptat, jak iniciovat disk? Klikněte pravým tlačítkem myši na Neinicializováno a zvolte možnost Inicializovat. Po inicializaci se vám disk už zobrazí přímo ve složce Tento počítač a po naformátování jej můžete začít využívat dle své libosti. Takových disků mi prošlo rukama povícero.

Můžete se také zeptat, jak opravit disk?

Chcete-li opravit chyby bez kontroly chybných sektorů na disku, zadejte na příkazový řádek příkaz chkdsk volume: /f a stiskněte klávesu . Chcete-li opravit chyby, chybné sektory a čitelné informace, zadejte na příkazový řádek příkaz chkdsk volume: /r a stiskněte klávesu .

By Shelton Abaja

Jak změnit uživatele PC? :: Jak změnit systémový disk?
Užitečné odkazy