Domovská stránka > J > Jak Upravit Obrázek?

Jak upravit obrázek?

Obrázky můžete upravovat ve webovém rozhraní nebo v aplikaci v mobilu. Fotor se chlubí popisem “jako online Photoshop”. Obrázky v něm upravíte, přidáte efekty nebo popisky. Návody a rady jsou vám k dispozici online.

Přečtěte si více

Jak změnit velikost obrázku ve Photoshopu?

Postup pro zmenšení digitálního obrazu ve Photoshopu je v podstatě velmi obdobný jako v předchozím programu Zoner. V horní liště otevřete záložku OBRAZ (Image) a v roletce následně zvolíte funkci VELIKOST OBRAZU (Image size). V novějších verzích Photoshopu můžete také použít klávesovou zkratku Ctrl+Alt+I. Jak zmenšit velikost fotky na Mac? Zmenšení velikosti souboru obrázku

  1. V aplikaci Náhled na Macu otevřete soubor, který chcete upravit.
  2. Vyberte Nástroje > Upravit velikost a pak zaškrtněte „Převzorkovat obrázek“.
  3. Zmenšete hodnotu v poli Rozlišení. Nová velikost se zobrazí v dolní části okna.

Jak zmenšit velikost fotky Iphone?

Jak v iOS jednoduše změnit velikost fotografie či obrázku

Konkrétně použijeme aplikaci Compress Photos & Pictures, kterou můžete stáhnout zdarma z tohoto odkazu. Jakmile tak učiníte, tak už stačí aplikaci jednoduše spustit. Poté klikněte na ikonu + uprostřed obrazovky a povolte aplikaci přístup k fotografiím.
Když to vezmeme v úvahu, jak vytisknout fotku v požadované velikosti? V nabídkové liště vyberte »Obrázek« a následně »Změnit velikost«. V otevřeném okně v části »Velikost tisku« pak můžete zadat velikost v palcích nebo centimetrech. Pokud chcete přesné rozměry, odstraňte zaškrtnutí u »Zachovat poměr stran«. Po nastavení klikněte na »OK« a obrázek se vám vytiskne v požadované velikosti.

Jak udělat fotku do medailonku?

Z medailonku vyjměte ochrannou fólii, přiložte na fotku a vyberte výřez. Lehce obtáhněte obrys tužkou, vystřihněte, vložte do medailonku, zaklapněte fólii - a je hotovo! S trochou šikovnosti to určitě zvládne každý - odměnou vám bude opravdu originální šperk! Podle toho, jak zjistit poměr stran fotografie? poměr

Poměr stranfotografie

Rozměry fotografiePoměr stran
9 x 13 cm4,33:3
10 x 15 cm4,50:3
13 x 18 cm4,15:3
15 x 21 cm4,20:3
2 další řádky

Jak změnit velikost více obrázku najednou?

V průzkumníku vyberete mezi vašimi fotkami ty, který chcete zmenšit. Pokud je jich více, můžete k výběru přidat další fotky podržením klávesy Ctrl (a kliknutím na konkrétní fotky). Poté vyvolejte změnu velikosti klávesovou zkratkou Ctrl+E. Tuto volbu naleznete také v Menu > Upravit > Změnit rozměry. Jak zmensit velikost PNG? Stačí si stáhnout některé aplikace pro kompresi PNG a zmenšit velikost souborů PNG, například Reduce Photo Size, Photo Compress 2.0 a Images Easy Resizer pro telefony Android nebo Photo Compress-Shrink Pics a Pico-Compress Photos pro zařízení iOS.

Jak snížit velikost prezentace?

Komprese obrázků v prezentaci

  1. Vyberte obrázek v dokumentu. Zobrazí se karta Formát obrázku.
  2. Na kartě Formát obrázku ve skupině Upravit vyberte Komprimovat obrázky.
  3. V části Možnosti kompreseproveďte některou z těchto akcí:
  4. V části Resolution(Rozlišení) vyberte Use default resolution (Použít výchozí rozlišení).

By Chicoine Seacrest

Jak nastavit stahovani? :: Jak změnit šířku obrázku?
Užitečné odkazy