Domovská stránka > J > Jak Velké Video Na Youtube?

Jak velké video na YouTube?

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát, je 256 GB nebo 12 hodin – podle toho, která hodnota je menší. V minulosti jsme změnili limity pro nahrávání, takže můžete narazit na starší videa delší než 12 hodin.

Přečtěte si více

Také, kdy nahrát video na youtube?

Chcete-li naplánovat čas, kdy má být video publikováno, je třeba video na stránce nahrávání nejprve nastavit jako naplánované nebo soukromé.

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. Vpravo nahoře klikněte na VYTVOŘIT.
  3. Vyberte soubor, který chcete nahrát, a uveďte podrobnosti o videu.
  4. Na kartě Viditelnost vyberte možnost Plán​.
Proč mi nejde nahrát video na YouTube? Zkuste video přehrát na svém zařízení a zkontrolujte, jestli používáte podporovaný typ souboru. Poté soubor nahrajte znovu. Pokud problém přetrvává, zkuste video nahrát z jiné platformy.

Jak nahrát video na YouTube v plné kvalitě?

Nejlepší postupy pro videa ve vysoké kvalitě

Video můžete kdykoliv nahrát jako neveřejné a zveřejnit je po dokončení zpracování vysokého rozlišení. Když nahrajete video nejdříve jako neveřejné a zveřejníte ho později, diváci ho uvidí vždy jen ve vysoké kvalitě.
Také, jak si vydělat peníze na youtube? Chcete-li na YouTube začít vydělávat peníze, musíte si založit účet Google AdSense. Toto je platforma, kterou budete potřebovat, abyste mohli přijímat platby z YouTube. Do stejného účtu AdSense můžete přidat více kanálů YouTube. Klikněte zde a zaregistrujte se ještě dnes.

Jaký bitrate na Full HD?

Můžete zvolit následující bitrate pro streamování YouTube, Twitch nebo jiných kanálů. Běžná HD videa se standardním rozlišením: 2 500 až 4 000 kb / s. Pravidelná videa ve vysokém rozlišení s vysokým rozlišením, 3 500 až 5 000 kb / s. Videa ve Full HD se standardním rozlišením: 3 500 až 5 000 kb / s. Tak Čím nahrávat videa? K natočení a uložení videa můžete použít software na svém počítači. Poté můžete video nahrát na YouTube. Oblíbené programy jsou Photo Booth pro systém Mac OS X a Kamera pro systém Windows 8 a novější. Používáte-li jiný operační systém, zjistěte si, jak natáčet videa pomocí webkamery.

Můžete se také zeptat, jak správně natočit video?

1.Vybavení

  1. Při natáčení si vždy zapněte funkci “stabilizace videa”, díky ní se nebude obraz třást.
  2. Pozor na zakrytý mikrofon – můžete si tím zničit zvuk v celém videu.
  3. Hlídejte si zaostřování. Ostřete na hlavní objekt videa.
  4. Sledujte, jestli se vám některé části nepřepalují – bílá barva občas na videu podivně září.
Také, jak nahrát písničku na youtube? Nahrávání hudby
  1. Přetáhněte soubory kamkoli na music.youtube.com.
  2. Přejděte na adresu music.youtube.com a klikněte na svůj profilový obrázek. Nahrát hudbu.

Jak nahrát video na YouTube ve Full HD?

Zároveň se doporučuje, abyste videu provedli tzv. upscale. To v praxi znamená, že pokud máte Full HD video (1080p), tak byste ho měli převést například do 4K. Pokud tato pravidla dodržíte, tak YouTube na vaše video prakticky vůbec nesáhne a provede minimální komprimaci.

By Polinski Danniels

Jak nahrát video na internet? :: Jak zvýšit jas na televizi?
Užitečné odkazy