Domovská stránka > K > Kdy Bude V Prodeji Windows 11?

Kdy bude v prodeji Windows 11?

Upgrade na Nový Windows začne být dostupný na konci roku 2021 a potom v roce 2022. Mezitím budeme v zákulisí testovat a ověřovat fungování na konkrétních počítačích.

Přečtěte si více

Tak proč přejít na windows 11?

To je výborné zejména pro velké monitory. Windows 11 si také konečně pamatují umístění aplikací při práci na více displejích a třeba při odpojení externího monitoru nedojde k jejich přeházení. Nový systém bude bezpečnější. Microsoft sice bude vydávat aktualizace i pro Desítky, ale Jedenáctky budou mít logicky přednost. Jak updatovat na Windows 11? Microsoft bude aktualizaci na Windows 11 na kompatibilních počítačích nabízet k instalaci postupně prostřednictvím služby Windows Update. Pokud ale nechcete na doručení aktualizace čekat, můžete instalační soubory jedenáctek stáhnout přímo ze stránek Microsoftu.

Jak upgradovat Windows 10 na 11?

Abyste se dostali na tuto obrazovku, postupujte následovně přes tlačítko Start – Nastavení a nakonec volbu Aktualizace a zabezpečení. Pokud se vám zobrazí toto okno, že Upgrade na Windows 11 je připravený, vaše pc splňuje veškeré požadavky pro systém a stačí pouze kliknout na tlačítko Stáhnout a nainstalovat. Jak upgradovat Windows 10 na Windows 11? Požadavky na bezplatný přechod na systém Windows 11

Stačí v nastavení v části »Aktualizace a zabezpečení« kliknout na možnost »Zkontrolovat aktualizace«. Pokud je pro vás systém Windows 11 připraven, informuje o tom oznámení. V kladném případě pak stačí jen kliknout na tlačítko »Stáhnout a nainstalovat«.

Jak ziskat Windows 11 zdarma?

Tak za prvé, Windows 11 nejsou k dispozici zdarma. Přestože společnost umožnila uživatelům upgradovat své počítače z Windows 10 na Windows 11 zdarma, nikdy nepřestala prodávat licence na nový operační systém. Jedenáctky si tak můžete koupit jako jakýkoliv jiný software. Kdy bude nový upgrade? Pro stávající počítače s Windows 10 bude nový operační systém dostupný až v příštím roce – slibovaná možnost bezplatného upgradu totiž bude zahájena během první poloviny roku 2022. Jedinou oficiální možností, jak získat Windows 11 ještě v roce 2021, tedy možná bude nákup nového PC.

Pokud jde o to, jak dlouho bude podpora windows 10?

Microsoft rovněž dodal, že uživatelé Windows 10 by měli počítat s podporou do 14. října 2025. V praxi to znamená, že by měly dorazit minimálně tři velké aktualizace. V tuto chvíli je samozřejmě nejisté, zda půjde o termín konečný, nebo jej Microsoft prodlouží, například o menší opravné aktualizace. Také, proč jsou windows 11 horší než předchozí generace a jak se vrátit zpět? Horší chyba je, že to špatně umísťuje okna. Buď je zasunuté pod taskbar nebo je vrchní okraj okna nad vrškem obrazovky. Nerozeznatelné bílé okraje oken zůstaly (Průzkumník). Nabídka Start je ještě nejpřehlednější než dříve, hlavně když je více nainstalovaných programů... Prostě pokrok...

Co nového přináší Win 11?

Přináší přepracované prostředí, některé nové funkce, vyšší stabilitu a vyšší úroveň zabezpečení. Na druhou stranu toto klidně mohl zahrnovat jen upgrade Windows 10. To, že se Microsoft rozhodl přinést všechny tyto inovace v nové verzi Windows, má pravděpodobně ryze obchodní motiv.

By Krahling Davidsmeyer

Jaký je rozdíl mezi Windows 10 a Windows 11? :: Kdy bude Apple Keynote 2022?
Užitečné odkazy