Domovská stránka > J > Jak Nastavit Potvrzení O Přečtení Sms?

Jak nastavit potvrzení o přečtení SMS?

Zkontrolujte, zda je zapnutý přepínač Potvrzení o doručení pro zprávy SMS a MMS. Přejděte do nabídky Zprávy > >Nastavení > Pokročilé> Dostávat Potvrzení o doručení pro zprávy SMS.

Přečtěte si více

Jak zobrazit zprávu na Facebooku bez zobrazeno?

Pokud nechcete do prohlížače nic instalovat, je ještě jedna možnost. Neklikat do textového pole v konverzaci. Pokud máte chat otevřený, ale nemáte v něm kurzor, přijatá zpráva se vám sice zobrazí, ale dokud do chatu nekliknete, Facebook odesílateli stav „Zobrazeno“ neukáže. I takto můžete nenápadně číst přijaté zprávy. Může se také zeptat, jak zablokovat číslo honor? Přejděte do Telefon > > Blokováno > > Černá listina, klepněte na a poté přidejte telefonní čísla, která chcete blokovat. Na obrazovce Telefon klepněte na kartu Kontakty ve spodní části obrazovky, klepněte na kontakt, který chcete blokovat a poté přejděte do > Na černou listinu.

Jak zablokovat svoje číslo?

Zablokování telefonního čísla z historie

  1. Otevřeme aplikaci Telefon.
  2. Zde v dolním menu zvolíme položku Historie.
  3. U daného čísla zvolíme modré „i“ v pravé části obrazovky.
  4. Poté sjedeme úplně dolů a klikneme na Zablokovat volajícího.
  5. Volbu potvrdíme tapnutím na Zablokovat kontakt.
Pokud jde o to, jak nahlasit číslo? Nejdříve vyplňte telefonní číslo, které vám takto volalo a pak jméno subjektu (pokud je vám známo) Dále uvedete telefonní číslo, na které vám bylo voláno a e-mailovou adresu. Na tuto adresu vám bude doručena zpráva obsahující instrukce vysvětlující, jak blokaci dokončit.

Také, jak funguje blokace na whatsapp?

Zablokované kontakty vám už nebudou moct volat ani odesílat zprávy. Informace o poslední aktivitě (funkce Naposledy), vaše aktualizace stavu a jakékoli změny vaší profilové fotografie, které provedete, se zablokovaným kontaktům už nebudou zobrazovat. Jak funguje blokování na Messengeru? Stačí se přesunout na hlavní stránku Messengeru, kde vlevo nahoře klepněte na ikonu vašeho profilu. Poté sjeďte o něco níže, dokud nenarazíte na kolonku Lidé, jenž rozklikněte. Zde stačí zvolit možnost Zablokovaní lidé. Ihned poté se vám zobrazí uživatelé, které blokujete.

Jak funguje blokování SMS?

Informaci o této možnosti naleznete v návodu vašeho mobilního telefonu. U telefonů, které tuto funkci podporují (např. Samsung), stačí zpravidla podržet prst na zprávě od odesílatele, kterého chceme zablokovat a v nabízeném menu se ukáže položka „Přidat do odmítnutých“ či „Přidat do čísel spamu“. Jak volat přes soukrome číslo? Je to vlastně docela jednoduché. Než vytočíte číslo, vložíte před něj kód #31#. Kód dokonce můžete uložit přímo ke kontaktu, takže danému číslu budete vždy volat jako anonym. No a jestli chcete vždy a všem volat anonymně, pak stačí zeleným sluchátkem odeslat kód *31#.

Jak volat z jineho čísla?

Když chcete volat z jiného čísla, není potřeba kupovat další SIM kartu a vyměňovat ji za původní. Se svým novým číslem z aplikace 2Number můžete začít volat během pár ťuknutí. Nechte si mezinárodní číslo tak dlouho, jak chcete, a přidávejte si do zůstatku tohoto druhého telefonního čísla další minuty a SMS.

By Hanzelin Billingham

Jak poznam že si mě zablokoval? :: Jak poznat blokování SMS?
Užitečné odkazy