Domovská stránka > J > Jak Přesměrovat Sms?

Jak přesměrovat SMS?

Jak ručně přeposlat SMS na jiný kontakt

  1. Vejděte do sekce Zprávy. Vezměte do ruky svůj dotykový chytrý telefon, který funguje na základě operačního systému Android.
  2. Vybranou zprávu několik vteřin podržte prstem.
  3. Klikněte na možnost Přeposlat a vyberte kontakt.
  4. Zvolte možnost Odeslat.

Přečtěte si více

Jak poslat info SMS?

Objednání/zrušení SMS info

SMS info můžete objednat/zrušit pomocí SMS odeslané na číslo 7755. Podívejte se na přehled klíčových slov. Do textu SMS napište klíčové slovo (SMS info kód) podle typu informace, kterou chcete, abychom vám poslali.
Jak funguje SMS zdarma? Ve snaze, jak poslat SMS z internetu vám stačí pouze zavítat na webovou stránku poslatsms.cz, kde vyplňte číslo příjemce a napište text zprávy. Na závěr už pouze klikněte na Odeslat SMS a to je vše. Poslat zdarma SMS lze takto na všechny operátory v ČR (O2, Vodafone, T-Mobile či virtuální operátory).

Jak poslat SMS?



Uveďte kontakt.

  1. Když začnete psát jméno člověka, kterému chcete poslat zprávu, telefon by vám měl automaticky nabídnout možnosti, ze kterých si budete moci vybrat.
  2. Můžete si také vybrat někoho ze seznamu kontaktů a napsat mu zprávu.
Kolik stojí jedna MMS? MMS

kolikMMS
Kolik zaplatíme za MMS?
OperátorPoplatek za odeslání MMS
Eurotel9.50 Kč
Oskar11.59 Kč
T-Mobile10 Kč

Jak aktivovat MMS u Vodafone?

VodafonuMMS

5.Zvolte typ APN:

  1. Stiskněte Typ APN.
  2. Stiskněte mms.
  3. Jestliže je políčko vedle položky nabídky zaškrtnuto, je funkce aktivována.
  4. Stiskněte OK.
Jak vyzvednout MMS u Vodafone? Vyzvedněte si svou MMS na stránkách mms.vodafone.cz nebo si klikněte na vyplnění čísla. Poté postupujte dle instrukcí.

Jak se posílají MMS?

Pomocí MMS (Multimedia Messaging Service) je možné posílat vedle textu i obrázky, audio soubory a videoklipy. MMS můžete u svého telefonu nastavit ručně. Stačí si otevřít nastavení APN (dle návodu od výrobce pro konkrétní model mobilního telefonu) a mít správně vyplněné parametry: MMS Jméno: O2 MMS. Když to vezmeme v úvahu, kde vyzvednout mms? Na našich internetových stránkách v položce "Vyzvednout MMS" zadáte, do připravených polí, své telefonní číslo a heslo (jeho číselnou část). Následně se zobrazí Vaše MMS zpráva. Pozor! Tento postup je potřeba stihnout do 14 dní od přijetí SMSky informující o (ne)přijetí MMS.

Kde najdu MMS?

Pokud Vám přišla MMS zpráva a vy nemáte aktivní MMS nebo Váš mobilní telefon nepodporuje MMS zprávy umožňují operátoři vyzvednout si MMS přes internet. Pro vyzvednutí MMS je třeba vědět jakého máte operátora. Obvykle Vám operátor zašle SMS s oznámením, že si můžete MMS zprávu vyzvednout, kde je i návod jak postupovat.

By Mitzi Sarah

Kdy se vynalezla Wi-Fi? :: Jak vytvořit soubor v PDF?
Užitečné odkazy