Domovská stránka > J > Jak Zjistit Co Mi Sluší?

Jak zjistit co mi sluší?

Všechno závisí na odstínu vaší pleti, očí a vlasů (bez ohledu na to, jestli má barvu vaší hřívy na svědomí příroda, nebo kadeřník). Je vyzkoušené, že jakmile si vpustíte do šatníku správné barvy, začnete přitahovat lidi – a sexy chlapy zejména. Stylisté rozlišují tři barevné typy: východ slunce, poledne a západ slunce.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jaká barva vlasů se ke mně hodí?

Doporučujeme chladné odstíny středně plavé až tmavě plavé. Vhodná barva vlasů pro letní typ je také oříšková nebo světle hnědá. Rozhodně se vyvarujte tmavých barev a tmavých odstínů. K vaší pokožce budou působit agresivně a vy budete vypadat příliš tvrdě. Jak poznat jaká barva vlasů mi slusi? „Jestliže toužíte po nové barvě nebo přelivu, měla byste znát svou barevnou typologii. Odstín vlasů by měl korespondovat s vaší pletí," říká vlasová stylistka a vizážistka Alena Hofmanová. V úvahu proto vezměte fakt, jste-li spíše teplejší nebo studenější typ. Ten určíte hlavně podle odstínu pleti a očí.

Lidé se také ptají, jak sladit barvy oblečení?

Modrá si skvěle rozumí s červenou, vínovou a olivovou.V žádném případě modrou nekombinujte s hnědou, růžovou anebo fialovou.

  1. Modrá si skvěle rozumí s červenou, vínovou a olivovou.
  2. Červená barva si rozumí s žlutou a s různými modrými odstíny.
  3. Žluté oblečení si rozumí s oblečením vyvedeným v hnědé a zelené barvě.
Jaká barva se hodí ke starorůžové? Starorůžová se hodí na stěny, kde vytváří příjemné prostředí, ale i na závěsy a další doplňky. Velmi pěkně působí v kombinaci se světlými odstíny jako je bílá a blankytně modrá nebo s betonem, který je rovněž velmi moderní.

Můžete se také zeptat, jak zjistit odstín pleti?

Podržte si u tváře arch bílého papíru.

  • Pokud vaše tvář vypadá vedle bílého papíru nažloutlá, máte teplý podtón pleti.
  • Pokud se vaše tvář jeví růžová nebo namodralá, máte studený podtón pleti.
  • Pokud vaše tvář vypadá šedá, máte pravděpodobně olivovou pleť a tím pádem neutrální podtón pleti.
Také, jaké barvy sluší letnímu typu? Letní typy nejlépe vyniknou v jemných, světlých až chladných odstínech. Slušivé jsou něžné a jemné barvy, můžete vybírat mezi decentními studenými, pudrovými či pastelovými odstíny.

Když to vezmeme v úvahu, jaká barva vlasů se hodí k letnímu typu?

Letní typ: Pleť světlá, někdy až olivová, dobře se opaluje, působí křehce. Oči šedé či šedomodré a šedozelené, případně tmavě modré, oříškové i tmavě hnědé, a působí zastřeně. Rty jemně růžové s namodralým podtónem. Zkuste: Popelavou, ale i platinovou blond, světle hnědou, oříškovou. Jaká barva vlasů přitahuje muže? Brunetka, kaštanová a další hnědé odstíny jsou ty z nejvíce preferovaných barev na vlasy pro muže. Brunetky si možná získávají pozornost mužů, protože působí dojmem, že se nebojí mluvit a říkají, co si myslí; jsou upřímné a pravdomluvné, navíc hnědá také vypadá jako velmi přirozená barva.

Lidé se také ptají, jak si vybrat správnou barvu na vlasy?

Jak vybrat ten správný odstín? Vhodné je vybírat zejména podle podtónu vaší pleti. Ke studeným podtónům se hodí neutrální či popelavé odstíny, k pleti s teplým podtónem naopak zlatavé, měděné či červené odstíny.

By Zenas

Jaká barva očí se líbí klukům? :: Jak zapnout všechny procesory?
Užitečné odkazy