Domovská stránka > J > Jaká Barva Očí Se Líbí Klukům?

Jaká barva očí se líbí klukům?

Výsledky ukázaly, že muži s tmavšíma očima byli pro ženy nejpřitažlivější. Naopak muže přitahovaly nejvíce ženy s modrýma očima.

Přečtěte si více

Jaká barva je bordó?

Vínová barva je odstín červené. Tato barva se též může nazývat bordeaux. Barva se jmenuje podle barvy červeného vína. Jaké barvy sluší Tmavovláskám? Určuje se podle barvy pleti, očí, ale hlavně podle barvy vlasů. Blondýnkám sluší modrá, žlutá, tyrkysová, tmavovlásky budou vypadat pěkně v červené fialové a růžové. Pro zrzky je nejvhodnější odstín zelené, oranžové nebo hnědé. Neexistují zakázané barvy, jen se musí dobře vybrat teplý nebo studený odstín.

Jakou barvu vlasů po padesátce?

Specialitou starších žen jsou příliš veselé barvy, které si dávají, protože si myslí že, je omladí. Výrazné barevné pruhy nebo melíry ale málokdy padnou na úrodnou půdu. Lepší volbou jsou určitě přirozenější odstíny. V těch jsou i méně viditelné šediny a odrosty. Jak správně sladit oblečení? Pokud přemýšlíte, jak sladit oblečení, jednoduše vsaďte na roční období. Během podzimu a zimy vybírejte spíše tmavší a jemnější barvy jako černá, bílá, šedá, hnědá či tmavě oranžová. Na jaře a v létě klidně sáhněte po pastelových odstínech nebo dokonce po neonových barvách.

Může se také zeptat, jak spravne kombinovat barvy?

Nejjednodušší metodou výběru tří barev pro váš prostor je barevné schéma založené na barevném kolečku. Možností se pak nabízí více, například volba barev naproti sobě, ve které kombinujete teplou a studenou barvu, nebo volba tří barev vedle sebe, třeba modrozelená, zelená a zeleno-žlutá. Jak ladit oblečení? Mezi tyto kombinace patří:

  1. černá barva & velbloudí hnědá barva,
  2. modrá & růžová (zkus třeba modré džíny a růžové triko, to platí i pro kluky!),
  3. olivová, khaki zelené & odstíny hnědé – ideální kombinace barev hnědé nebo také tří přírodních odstínů, které jsou stylové jedna báseň,
  4. černá barva & béžová barva,

Podle toho, co se hodí ke staroruzove?

Sytě růžová se báječně hodí dohromady s tyrkysovou, černošedou nebo se švestkově modrou barvou. Starorůžová barva je velmi typická pro romantické interiéry, do kterých se hodí i blankytně modré, bílé a světle okrové odstíny. Podle toho, jaká barva se hodí k šedé? Nejsnazší je kombinovat šedou barvu s teplými barvami jako je červená, žlutá, růžová, nebo oranžová. Výsledkem je pak pozitivní veselé útulné prostředí, které vás naladí na tu správnou vlnu. Šedé barvě sluší i kombinace s přírodními tóny jako jsou odstíny hnědé nebo zelené.

Pokud jde o to, co se hodí k růžové?

Růžová a její variace

Perleťová je jeden z nejsvětlejších tónů růžové. Má v sobě i trochu šedé a mnozí z nás by ji za růžovou vůbec nepovažovali. Tato barva se hodí nejen do ložnic, ale také do obývacích pokojů i chodeb. Doplnit lze krémovou, bílou, šedou i různými dřevinami.

By Jerz Gillison

Jak poznat blokování SMS? :: Jak zjistit co mi sluší?
Užitečné odkazy