Domovská stránka > J > Jak Poznat Originální Baterii Iphone?

Jak poznat originální baterii iPhone?

Cena

  1. Neoriginální baterie mají často špatně natištěný potisk - je rozostřený, křivý, či vůbec neodpovídá vzhledu originální baterie.
  2. Originální baterie by vždy měla mít černou pěnovou nálepku na kovovém zapojení konektoru.
  3. Originální baterie pro některé modely mají znak společnosti Apple natištěn na flex kabelu.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak poznat spatnou baterii v iphone?

Poznat špatný stav baterie můžete také prostřednictvím indikátoru KONDICE BATERIE, který se nachází v nastavení iPhonu. Nastavení > Baterie > Kondice baterie. Zde se můžete informovat o maximální kapacitě baterie, zdali váš iPhone podporuje maximální výkon, ale také zde můžete zapnout optimalizované nabíjení. Kdy menit baterii iPhone? Apple uvádí, že originální baterie do iPhone by měly vydržet min 500 cyklů. Většinou se setkáváme s výdrží mezi 500 až 1 000 cykly. 500 cyklů odpovídá cca 2 letem provozu a 10-20 % kondice baterie.

Jak dlouho vydrzi baterie v iPhone?

Model iPhoneŽivotnost baterie (hod:min) streamované videoKapacita baterie (mAh)
iPhone SE (2020)7:121 821 mAH
iPhone Xr12:242 942 mAH
iPhone X10:492 716 mAH
iPhone Xs10:122 658 mAH
A další otázka, kde vymenit baterií iphone? Baterii iPhonu si můžete nechat vyměnit u autorizovaného poskytovatele servisu Apple. Tyto servisy používají originální díly Apple. Omezená záruka Apple se vztahuje na baterie, které se porouchají kvůli výrobním vadám, ale nekryje opotřebení baterie způsobené normálním používáním.

Jak zjistit stav baterie?

Otevřete Nastavení -> Baterie -> Kondice baterie.

Uvidíte dvě podstatné hodnoty, které potřebujete zjistit. Maximální kapacita baterie říká, kolik energie je baterie schopna pojmout oproti stavu, kdy je nová a to na základě reálného opotřebení.
Může se také zeptat, jak poznat nafouklou baterii? Nejlépe poznáte nafouknutou baterii dle zmíněného nadzvedávání displeje, který bude nafouknutou baterií vytlačován. I v případě malého pádu pak může displej jednoduše prasknout, protože je neustále pod tlakem, a jakýkoliv další otřes ho zatěžuje.

Jak poznat vadnou baterii?

Nabitá autobaterie by měla mít napětí 12,6 V.

Při poklesu napětí pod 12,5V je již nutné autobaterii dobít. Při poklesu napětí na 10,5V je patrně baterie již zničená, ale můžete jí zkusit dobít.
Kde zjistím kondici baterie? Přejděte do Nastavení -> Baterie a zapněte volbu Stav baterie. Tato volba vám ve stavovém řádku vašeho iPadu zobrazí zbývající procenta energie. V nastavení najdete i zobrazení informací o využití baterie. Snadno si tak uděláte obrázek o tom, jak svůj tablet využíváte, a které procesy spotřebovávají nejvíce energie.

Také, kdy je dobře vymenit baterii?

Jakmile dosáhne kondice 80%, tak je baterie na výměnu, protože už jednoduše nevydrží co má. Moje zkušenost (můžete mít klidně jinou) je taková, že 80% se objevuje v momentě, kdy má telefon kolem 800 nabíjecích cyklů (plus mínus 100). Pokud vás čeká výměna, nezapomínejte na záruku.

By Nila

Jaký je rozdíl mezi PDF a PDF a? :: Jak zrusit predplatne na Herohero?
Užitečné odkazy