Domovská stránka > J > Jak Zjistit Kdo Má Otevřený Excel?

Jak zjistit kdo má otevřený Excel?

Používají excel 2007, 2010 a 2013. Někteří se připojují přes VPN. Přímý způsob zjištění mne nenapadá. Zkuste následující fintu: při otvírání sešitu (událost Workbook_Open) zkuste zapsat do všeobecně dostupné buňky jméno (nebo jeho přidělený nick) pro aktuálního uživatele.

Přečtěte si více

Jak otevřít rychlý přístup?

Ve výchozím nastavení se Průzkumník souborů otevře na rychlý přístup. Pokud chcete, aby se Průzkumník souborů otevřel na tomto počítači, přejděte na kartu Zobrazení a pak vyberte Možnosti. V seznamu Otevřít Průzkumníka souborů vyberte Tento počítač a pak vyberte Použít. Jak změnit verzi souborů? V aplikaci vyberte kartu Soubor a zobrazte zobrazení Backstage. Historie verzí se zobrazí vedle tlačítka Spravovat verze , jak je znázorněno ve dvou příkladech výše. V seznamu vyberte verzi, kterou chcete zobrazit.

Jak zjistit který program používá soubor?

V Hledání v Průzkumníku procesů okno, zadejte vyhledávací řetězec vedle ‚Podřetězec rukojeti nebo DLL:“a poté klikněte na„Search„Hned vedle vyhledávacího pole. “ 6. Chvíli počkejte jako Průzkumník procesů zobrazí seznam procesů, které soubor používají. Podle toho, jak najít poslední otevřený soubor? Pokud chcete zobrazit nedávnou použité soubory a také aktivity v MS Windows, můžete zvolit tuto cestu: Vyhledávací pole (lupa) → Spravovat časovou osu: Na časové ose uvidíte nejen naposledy otevřené soubory, ale také naposledy použité aplikace: Z tohoto zobrazení vyskočíte jednoduše klávesou ESC.

Jak otevrit Pruzkumnik souborů?

V horní nabídce zvolíme Zobrazení a odklikneme položku Možnosti vpravo. 2) Otevře se karta Možnosti složky. Na podkartě Obecné rozklikneme první položku Otevřít Průzkumník souborů pro, vybereme Tento počítač, potvrdíme pomocí Použít či OK. Jak otevrit Pruzkumnik? Pokud chcete v aplikaci Windows 10 otevřít Průzkumníka souborů, vyberte jeho ikonu na hlavním panelu, stiskněte klávesu s logem Windows + E na klávesnici nebo vyberte Spustit > Dokumenty (přímo pod ikonou uživatele). Tady je několik věcí, které můžete vyzkoušet, pokud se Průzkumník souborů neotevře.

Jak odstranit rychlý přístup?

Pokud máte na panelu Rychlý přístup něco, co už tam nechcete, klikněte na to pravým tlačítkem myši a vyberte Odebrat z Rychlého přístupu. Položka se přestane zobrazovat, i kdybyste ji používali každý den. Může se také zeptat, jak zachránit přepsaný soubor? Klikněte pravým tlačítkem myši na soubor a kontextové nabídky zvolte »Vlastnosti«. Přepněte se na kartu »Předchozí verze«. Po chvíli načítání se zobrazí seznam verzí daného souboru. Vyberte verzi, kterou chcete obnovit a klikněte na tlačítko »Obnovit…«.

Jak změnit autora souboru?

Změna jména autora jenom v existujícím dokumentu, prezentaci nebo sešitu

  1. Klikněte naSoubor a na pravé straně vyhledejte v části Související lidé možnost Autor.
  2. Klikněte pravým tlačítkem myši na jméno autora a potom klikněte na Upravit vlastnost.
  3. V dialogovém okně Upravit osobu zadejte nové jméno.

By Knobloch Ridgle

Jak obnovení starší verze souboru? :: Jak se pozná odposlech telefonu?
Užitečné odkazy