Domovská stránka > J > Jak Obnovení Starší Verze Souboru?

Jak obnovení starší verze souboru?

Otevřete soubor, na kterém jste pracovali. Přejděte na Informace >souboru. V části Spravovatsešitnebo Spravovat prezentaci vyberte soubor označený (při zavření bez uložení). Když na panelu v horní části souboru vyberete Obnovit, přepíšete všechny dříve uložené verze.

Přečtěte si více

Jak najít Naposledy uložené soubory?

Nalezení a otevření souborů

  1. Otevřete aplikaci Soubory . Kde najdete své aplikace.
  2. Zobrazí se stažené soubory. Další soubory najdete klepnutím na nabídku . Chcete-li je seřadit podle názvu, data, typu nebo velikosti, klepněte na ikonu možností Seřadit podle.
  3. Chcete-li otevřít nějaký soubor, stačí na něj klepnout.
Jak odstranit poslední dokumenty? Vymazání odepnutých souborů ze seznamu naposledy použitých souborů
  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na Otevřít.
  3. Pravým tlačítkem myši klikněte na soubor v seznamu a potom klikněte na příkaz Vymazat odepnuté dokumenty.
  4. Kliknutím na tlačítko Ano seznam vymažete.

Jak vymazat poslední soubory?

Jak zmazat historii Průzkumníka souborů

V horním menu klikněte na »Soubor | Změnit možnosti složky a hledání«. Otevře se okno s názvem Možnosti složky. Na kartě Obecné v části nazvané Ochrana osobních údajů, klikněte na tlačítko »Vymazat«. Tímto jste vymazali seznamy častých složek a posledních souborů.
Jak Spustit správce souborů? Průzkumník souborů spolu s právy správce

Zde vyhledejte explorer.exe a klikněte na něj pravým tlačítkem. V místní nabídce musíte vybrat Spustit jako správce a spustí se Průzkumník souborů s právy správce. Můžete také spustit Průzkumník souborů spolu s právy správce ze Správce úloh.

Jak se Spustit jako správce?

Klikněte pravým tlačítkem myši na aplikaci a vyberte Spustit jako správce. Otevřete vyhledávací okno (ikona lupy vedle nabídky start), zadejte název aplikace, kterou chcete spustit. V okně vyhledaných aplikací poté na aplikaci klikněte pravým tlačítkem myši a vyberteSpustit jako správce . Proč se nezobrazují miniatury? Otevřete průzkumníka, klikněte na nabídku „Soubor“ - „Změnit nastavení složky a vyhledávání“ (můžete také projít ovládacím panelem - nastavení průzkumníka). Na kartě „Zobrazit“ zkontrolujte, zda je aktivována možnost „Vždy zobrazovat ikony, nikoli miniatury“. Pokud je povoleno, deaktivujte jej a použijte nastavení.

Můžete se také zeptat, jak obnovit průzkumník souborů?

Kombinací kláves [Ctrl] + [Shift] + [Esc] spusťte Správce úloh a přepněte na kartu »Procesy«. Vyhledejte proces »explorer.exe« a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z kontextové nabídky vyberte možnost »Ukončit proces«. Nyní je třeba proces »explorer.exe« znovu spustit. Lidé se také ptají, jak opravit průzkumník souborů? V rozevíracím okně příkazového řádku zadejte příkaz sfc / scannow a udeřit Enter pokračovat. Poté začne Kontrola systémových souborů skenovat a opravovat poškozené systémové soubory v počítači.

Kde najdu Průzkumník souborů?

Můžete ho otevřít jedním ze tří způsobů:

  1. Vyberte tlačítko Start a vyhledejte ho v nabídce Start.
  2. Stiskněte klávesu s logem Windows + E.
  3. Vyberte ikonu složky na hlavním panelu.

By Bullion Pacenta

Jak zjistit jestli si přečetl SMS? :: Jak zjistit kdo má otevřený Excel?
Užitečné odkazy