Domovská stránka > J > Jak Zrušit Uzamčení Souborů Excel?

Jak zrušit uzamčení souborů Excel?

Pro zrušení uzamčení heslem zvolte "Soubor" - "Uložit jako" - "Nástroje" - "Obecné možnosti..." (viz bod 1 výše). V okně "Obecné možnosti" (viz bod 2 výše) smažte zadané heslo a potvrďte OK. Soubor uložte.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, proč nejde otevřít soubor pdf?

Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít“ či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci. Jak dostat do iPhonu PDF? Na Macu otevřete aplikaci Knihy, najděte ve Finderu nebo na ploše soubor PDF a přetáhněte ho do knihovny. Soubor PDF pak bude dostupný v aplikaci Knihy na jakémkoli iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Macu, na kterém jste přihlášení stejným Apple ID a máte pro Knihy zapnutý iCloud Drive.

Jak Zaheslovat PDF Adobe Reader?

Vyberte možnost Soubor > Ochránit soubor heslem. Případně můžete vybrat možnost Nástroje > Chránit > Ochránit soubor heslem. Vyberte, jestli chcete nastavit heslo pro zobrazení nebo úpravy PDF. Zadejte a znovu zadejte heslo. A další otázka, jak nastavit češtinu v adobe reader? Adobe Reader

Stažení programu

  1. Otevřete si stránku programu.
  2. Pro změnu jazyka klikněte na Different language or operating system.
  3. Vyberte z nabídky Vámi používaný operační systém a preferovaný jazyk programu, pak pokračujte kliknutím na tlačítko Continue.

Když to vezmeme v úvahu, jak spustit prezentací v pdf?

V PowerPoint vyberte snímek, do kterého chcete soubor přidat, a potom vyberte Vložit > objektu. V okně Vložit objekt vyberte Vytvořit ze souboru a pak zadejte umístění PDF souboru nebo klikněte na Procházet, vyhledejte PDF soubor a potom klikněte na OK. PDF soubor se tak stane součástí souboru prezentace. Může se také zeptat, jak převést zfo do pdf? Aplikace FormFiller pro editaci ZFO souborů Stáhněte si aplikaci pro Windows, která vám umožní vyplňovat chytré formuláře. Vyhnete se tím vypisování tiskopisů a zrychlíte komunikaci mezi lidmi ve firmě nebo na úřadě. Formuláře snadno převedete do PDF nebo je uložíte jako ZFO soubor.

Lidé se také ptají, jak extrahovat stránky z pdf?

Otázky a odpovědi

  1. Použijte okénko výběru souborů ve vrchní části stránky a vyberte PDF soubor, ze kterého chcete extrahovat stránky.
  2. Následně klikněte na stránky, které chcete extrahovat.
  3. Vytvořte nový PDF soubor stisknutím odpovídajícího souboru.
  4. Uložte nový PDF soubor do počítače stisknutím tlačítka "Stáhnout".
Jak otevrit PDF z emailu? Chcete-li otevřít PDF připojený k e-mailové zprávě, otevřete danou zprávu a dvakrát klikněte na ikonu PDF. Chcete-li otevřít PDF připojený k otevřené webové stránce, klikněte na odkaz směřující na daný soubor PDF. PDF se obvykle otevře ve webovém prohlížeči.

Můžete se také zeptat, jak převést text na audio?

Balabolka je Text-To-Speech aplikace pro konverzi psaného textu do mluvené podoby. Mluvené slovo lze pak přímo uložit do audio souborů WAV, MP3, MP4, OGG nebo WMA. Text k převodu je možné vkládat přímo ze schránky nebo ze soouborů typu CHM, DjVu, DOC, EPUB, FB2, HTML, ODT, PDF a RTF.

By Rodi

Jak zobrazit sloupec a? :: Jak nastavit Bixby?
Užitečné odkazy