Domovská stránka > J > Jak Zjistit Pravost Apple?

Jak zjistit pravost Apple?

V neposlední řadě přejděte do Nastavení -> Obecné -> Informace, kde najděte číslo IMEI. To by se mělo shodovat s krabičkou a zároveň jej můžete zadat na speciální stránky Applu. Pokud se iPhone na stránkách Applu nepodaří vyhledat, opět se jedná o padělek.

Přečtěte si více

Jak zjistit puvod iPhone podle IMEI?

Jak zjistit přesný datum zakoupení iPhonu

Sériové číslo najdete v Nastavení, kde rozkliknete záložku Obecné, a poté možnost Informace. Zde poté stačí sjet k řádku Sériové číslo. Zároveň můžete k identifikaci zařízení využít také IMEI, které si můžete zobrazit také v Informacích, anebo po vytočení čísla *#06*.
Co znamená Apple Certified Pre owned? Apple Certified Refurbished produkty jsou zařízení, která prošla renovačním procesem přímo v Apple. Ve výsledku je produkt vzhledově, funkčně i dodaným příslušenstvím stejný jako nový produkt, ale je prodáván pod označením „Refurbished“ a se slevou.

Také, jak nastavit iphone se?

Nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Zapněte zařízení
  2. Pokud máte jiné zařízení, použijte Rychlý start.
  3. Aktivujte zařízení
  4. Nastavte Face ID nebo Touch ID a vytvořte si kód.
  5. Obnovte nebo přeneste své informace a data.
  6. Přihlášení pomocí Apple ID.
  7. Zapněte automatické aktualizace a nastavte další funkce.
Jak dlouho trva prenos dát iPhone? Pokud se ocitnete v situaci, kdy si pořídíte nový iPhone, tak můžete relativně jednoduše provést přenos veškerých dat. Stačí využít speciálního průvodce, který vám pomůže. Pravdou ale je, že tento přenos dat trvá relativně dlouhou dobu – bavíme se desítkách minut či dokonce hodinách.

Jak dat iPhone do továrního nastavení bez hesla?

V libovolném prohlížeči přejděte na web Apple ID, kde můžete najít a kliknout na možnost Zapomněli jste Apple ID nebo heslo. Zadejte své Apple ID a odpovězte na bezpečnostní otázky. Poté můžete změnit Apple ID pro reset iPhone podle vašich požadavků. Co znamená repasovaný IPAD? "Repasovaný" = bazarový. Je to prostě jetý mobil, který jen zkontrolovali, že funguje, maximálně na něm něco vyměnili, pokud to bylo vyloženě K.O. a hotovo.

Podle toho, co je to refurbished?

Repasované počítače (anglicky factory refurbished computers) jsou počítače opravené, po profesionální kontrole, znovu uvedené do provozu odborníkem nebo přímo výrobcem, a není tedy potřeba se obávat nefunkčnosti či nejasného původu. Co znamená Repasovane hodinky? A tím pádem je potřeba těžit další a další drahé kovy pro výrobu nových zařízení. Repasováním refrešujeme použité stroje a navracíme jim původní výkon. Díky tomu se můžou znovu vrátit do prodeje a předejdeme tak jejich likvidaci.

Tak jaký je nejlepší iphone?

Apple iPhone 12 Pro 256 GB považujeme za aktuálně nejlepší iPhone, a to především díky výkonu a kvalitnímu fotoaparátu. Celý náš výběr naleznete v článku. Máme pro vás i pár rad, které vám pomohou s výběrem.

By Er Foote

Jak zjistím že si mě nekdo Bloknul? :: Co je to repasovaný telefon?
Užitečné odkazy