Domovská stránka > J > Jak Se Ovládá Chromecast?

Jak se ovládá Chromecast?

Chromecast je produktová řada zařízení od společnosti Google pro streamování digitálního obsahu. Po připojení k televizoru a Wi-Fi síti umožňuje přehrávat obsah z internetu či lokálních zařízení. Verzi Audio lze připojit k jakýmkoliv reproduktorům.

Přečtěte si více

Proč nejde Chromecast?

Ujistěte se, že máte na telefonu nainstalovánu nejnovější verzi systému Android. iPrima na Chromecast je podporovaná na telefonech s verzí Androidu 6.0+. Zkontrolujte, zda máte nainstalovanou aktuální verzi aplikace iPrima. Ověřte, že váš router, modem nebo brána sítě je nastavená na vícesměrové vysílání. Jak vymazat Chromecast? - stačí stisknout jediné fyzické tlačítko na boku jednotky po dobu zhruba osmi sekund. Indikátor Chromecastu bude blikat, zatímco držíte tlačítko - zpočátku pomalu, poté rychleji, jakmile se přiblíží resetování. Když světlo opět zhasne, můžete ho pustit. Chromecast se restartuje a resetuje.

Může se také zeptat, jak připojit chromecast k wi-fi?

Připojte se ručně k identifikátoru sady služeb Chromecastu (SSID).

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení klepněte na Wi-Fi. připojte se k identifikátoru SSID Chromecastu.
  2. Otevřete aplikaci Google Home a zkuste zařízení nastavit znovu.
Lidé se také ptají, jak využít chromecast? Zařízení Chromecast s Google TV je věrno svému názvu, takže dokáže vysílat stream médií do vaší televize z nejrůznějších podporovaných aplikací. Stačí v aplikacích, jako je například Netflix, Hulu nebo YouTube klepnout na ikonku vysílání, vybrat své zařízení Chromecast a streamování může začít.

Jak zapnout Chromecast na TV?

Google Chromecast připojte do televize pomocí HDMI kabelu a zároveň zařízení připojte do elektrické sítě nebo do USB portu v televizi. Na svém mobilním zařízení zapněte Bluetooth (pouze u Chromecast 1) a spusťte aplikaci Google Home, která vás provede krok po kroku správným připojením. Jak resetovat Chromecast 3? Použijte aplikaci Google Home

Otevřete aplikaci, klepněte na zařízení Chromecast, které chcete resetovat, a potom klepněte na nastavení. V pravém horním rohu stránky klepněte na Více (tři tečky) a potom klepněte na Obnovení továrního nastavení.

Jak připojit Chromecast k PC?

Chromecastpřipojit

Odeslání obrazovky počítače

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Odeslat.
  3. Klikněte na Zdroje .
  4. Klikněte na Odeslat plochu.
  5. Zvolte zařízení Chromecast, na kterém se na obsah chcete dívat.
Pokud jde o to, jak nainstalovat chrome do chromecast? Jednoduše si stáhněte apk. soubor do počítače, přetáhněte jej na externí zařízení a zapojte do Android TV/boxu. Následně stačí stejně jako v prvním případě soubor vyhledat přes File Commander či jiný prohlížeč souborů a aplikaci nainstalovat.

Co umí Chromecast 3?

Přehrávání obsahu přes telefon

V závislosti na zdroji a typu obsahu pak můžete přes telefon ovládat přehrávání, hlasitost, přeskakovat skladby/videa či třeba tvořit playlisty. Chromecast podporuje také řada IPTV služeb včetně aplikací kabelových a satelitních poskytovatelů – namátkou třeba UPC či Skylink.

By Andrel Danzler

Jak nastavit Google Home? :: Jak se zbavit tuku za 14 dní?
Užitečné odkazy