Domovská stránka > J > Jak Vymazat Chromecast?

Jak vymazat Chromecast?

Pokud nastavení nefunguje, zkuste následující kroky:

  1. Restartujte Chromecast.
  2. Odpojte router ze zásuvky a znovu ho zapojte.
  3. Připojte se ručně k identifikátoru sady služeb Chromecastu (SSID). V telefonu otevřete aplikaci Nastavení klepněte na Wi-Fi.
  4. Resetujte Chromecast do továrního nastavení.
  5. Kontaktujte podporu.

Přečtěte si více

Jak se ovlada Chromecast?

Google Chromecast připojte do televize pomocí HDMI kabelu a zároveň zařízení připojte do elektrické sítě nebo do USB portu v televizi. Na svém mobilním zařízení zapněte Bluetooth (pouze u Chromecast 1) a spusťte aplikaci Google Home, která vás provede krok po kroku správným připojením. Jak pripojit Chromecast k wifi? Připojte se ručně k identifikátoru sady služeb Chromecastu (SSID).

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení klepněte na Wi-Fi. připojte se k identifikátoru SSID Chromecastu.
  2. Otevřete aplikaci Google Home a zkuste zařízení nastavit znovu.

Můžete se také zeptat, proč nejde chromecast?

Ujistěte se, že máte na telefonu nainstalovánu nejnovější verzi systému Android. iPrima na Chromecast je podporovaná na telefonech s verzí Androidu 6.0+. Zkontrolujte, zda máte nainstalovanou aktuální verzi aplikace iPrima. Ověřte, že váš router, modem nebo brána sítě je nastavená na vícesměrové vysílání. A další otázka, jak pripojit chromebook k televizi? Chromebookpřipojittelevizi

Připojení Chromebooku k monitoru

  1. Vpravo dole vyberte čas.
  2. Vyberte Nastavení .
  3. V sekci Zařízení vyberte Obrazovky.
  4. Vyberte Zrcadlit integrovaný displej. Tato možnost se zobrazí, až bude monitor připojen.

Jak nainstalovat aplikace do Chromecast?

Pokud jste u počítače, můžete instalovat aplikace i vzdáleně, a to prostřednictvím internetové stránky obchodu Google Play. Stačí, když klepnete u libovolné aplikace na zelené tlačítko Install a pokud je tato aplikace podporována na televizích, měli byste být schopni ze seznamu vybrat svůj Chromecast. Jak zrcadlit přes Chromecast? v nastavení telefonu najděte funkci bezdrátový displej nebo odeslat (v každém telefonu se jmenuje jinak) po které bude nalezen chromecast v dostupných zařízeních a obraz odeslán. Stáhněte si do mobilu Google Home. Poté na liště dole v pravo je kulatá ikona "Účet". Tam nalistujte "Zrcadlit zařízení".

Jak aktualizovat Chromecast?

Ujistěte se, že máte zařízení iOS nebo Android s nainstalovanou aplikací Google Home, a ujistěte se, že je připojeno ke stejné síti Wi-Fi jako váš hardwarový klíč Chromecast. Spusťte aplikaci Google Home, poté vyhledejte a klepněte na Chromecast, který chcete aktualizovat, abyste získali přehled zařízení. Jak si nastavit Chrome? Nastavení Chromu jako výchozího webového prohlížeče

  1. V počítači klikněte na nabídku Start .
  2. Klikněte na Nastavení .
  3. Klikněte na Aplikace. Výchozí aplikace.
  4. Klikněte na Google Chrome.
  5. Pod každým typem souboru nebo odkazu, který chcete změnit, klikněte na aktuální nastavení.
  6. Klikněte na Google Chrome.
  7. Zavřete okno nastavení.

Co je vestavěný Chromecast?

Google Chromecast je zařízení, které vám umožní streamovat multimediální obsah z displeje chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku na obrazovku televize či jiného displeje většího formátu. Navíc díky novému Chromecast Google TV uděláte z jakéhokoliv projektoru nebo televize chytré zařízení.

By Bledsoe Steinkraus

Jak resetovat chromecast 3? :: Jak restartovat vypnutý iPhone?
Užitečné odkazy