Domovská stránka > C > Co Je Chromecast Built In?

Co je Chromecast Built in?

Google Cast je technologie, která zprostředkuje zobrazení na několika obrazovkách a umožňuje uživateli ovládat obsah (například video) z malého výpočetního zařízení, jako je telefon, tablet nebo notebook a odesílat jej do zařízení s velkou obrazovkou, jako je televize.

Přečtěte si více

Podle toho, jak připojit chromecast k televizi?

Google Chromecast připojte do televize pomocí HDMI kabelu a zároveň zařízení připojte do elektrické sítě nebo do USB portu v televizi. Na svém mobilním zařízení zapněte Bluetooth (pouze u Chromecast 1) a spusťte aplikaci Google Home, která vás provede krok po kroku správným připojením. Jak funguje vestavěný Chromecast? Funguje to tak, že přes HDMI připojíte Chromecast do televize, napojíte na napájecí zdroj (nebo přes USB kabel do USB portu televize) a připojíte k domácí/firemní WiFi. Pak můžete z dalšího zařízení (mobilní telefon, tablet i počítač) připojeného do stejné WiFi sítě streamovat přes tuhle krabičku obsah na televizi.

Jak vymazat Chromecast?

- stačí stisknout jediné fyzické tlačítko na boku jednotky po dobu zhruba osmi sekund. Indikátor Chromecastu bude blikat, zatímco držíte tlačítko - zpočátku pomalu, poté rychleji, jakmile se přiblíží resetování. Když světlo opět zhasne, můžete ho pustit. Chromecast se restartuje a resetuje. Jak restartovat Chromecast? Ze zařízení Chromecast

Je-li zařízení Chromecast připojeno, stiskněte a přibližně 25 sekund podržte tlačítko TV na spodní straně zařízení. Svítící LED začne blikat červeně. Jakmile začne LED blikat bíle, uvolněte tlačítko. Chromecast se poté začne resetovat.

Jak připojit telefon k televizi?

Přenos přes kabel

První možností je možnost nejjednodušší, tedy připojit mobil k televizi přes kabel. Takzvaný MHL standard, což je zkratka pro technologii „Mobile High-Definition Link“, slouží k tomu, abyste si jednoduše telefon připojili přes kabel k vaší televizi.
Jak instalovat aplikace na Chromecast? Pokud jste u počítače, můžete instalovat aplikace i vzdáleně, a to prostřednictvím internetové stránky obchodu Google Play. Stačí, když klepnete u libovolné aplikace na zelené tlačítko Install a pokud je tato aplikace podporována na televizích, měli byste být schopni ze seznamu vybrat svůj Chromecast.

Jak si udělat chytrou televizi?

Co je ale řečeno o Android TV, platí víceméně i pro Google TV. Z Android TV je Google TV, operační systém, který vám nabídnou nejen chytré televize, ale také některé Smart TV boxy včetně Chromecast Google TV. Android TV / Google TV box je snadno ovladatelný a přehledný, což zvyšuje uživatelský komfort. Proč nejde Chromecast? Ujistěte se, že máte na telefonu nainstalovánu nejnovější verzi systému Android. iPrima na Chromecast je podporovaná na telefonech s verzí Androidu 6.0+. Zkontrolujte, zda máte nainstalovanou aktuální verzi aplikace iPrima. Ověřte, že váš router, modem nebo brána sítě je nastavená na vícesměrové vysílání.

Jak propojit televizi s Google Home?

Stačí ho vložit do volného HDMI portu televizoru a napájení a televizor pak může přijímat příkazy. Dalším požadavkem pro to, aby bylo možné hlasově ovládat televizor prostřednictvím Google Home, je podpora standardu HDMI-CEC (Consumer Electronics Control) ze strany televizoru.

By Reviel

Jak restartovat Google Chrome? :: Jak nastavit Dark mode na Google Chrome?
Užitečné odkazy