Domovská stránka > J > Jak Resetovat Chromecast 3?

Jak resetovat chromecast 3?

Použijte aplikaci Google Home

Otevřete aplikaci, klepněte na zařízení Chromecast, které chcete resetovat, a potom klepněte na nastavení. V pravém horním rohu stránky klepněte na Více (tři tečky) a potom klepněte na Obnovení továrního nastavení.

Přečtěte si více

Jak zprovoznit Google Home?

Zprovoznění Google Home

Zapojte, případně zapněte, na horní straně uvidíte čtyři světélka a začne to na vás mluvit. Pokud máte už v mobilu aplikaci Home (Google Play, App Store) od Google, tak ji můžete spustit a nechat najít zařízení a pokračovat v nastavování (nemáte-li, nainstalujte si ji).
Jak zrcadlit iPhone na Chromecast? Integrovaný odlitek

  1. Připojte svůj iPhone a Chromecast ke stejné síti Wi-Fi.
  2. Nainstalujte si aplikaci Google Home, zapněte Bluetooth a nastavte zařízení.
  3. Otevřete video, které chcete streamovat, a klepněte na Tlačítko Stream.
  4. Vyberte svůj Chromecast a Google začne streamovat tento obsah do vašeho zařízení Chromecast.

Jak nastavit Google Home?

Klikněte na kartu Domů v levém dolním rohu aplikace Google Home> Klikněte na ikonu Přidat nahoře> Klepněte na Nastavit zařízení v části Přidat na domov nahoře> Vyberte možnost „Už je něco nastaveno“ pod Funguje na Googlu> Vyhledejte výrobce vašeho zařízení a postupujte podle pokynů. Jak nainstalovat o2tv na Chromecast? Instalace O2 TV na Google Chromecast s Google TV

V podstatě stačí stáhnout z internetu apk. soubor O2 TV 1.2.4, následně soubor zkopírovat na flash disk či externí HDD, stáhnout si nějaký File Manager z Obchodu Play a následně aplikaci nainstalovat.

Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat hbo go do chromecast?

Musíte mít nainstalovanou nejnovější verzi aplikace HBO GO na jednom z podporovaných kapesních zařízení nebo nejnovější prohlížeč Google Chrome s oficiálním rozšířením Google Cast nainstalovaným na počítači Mac nebo PC. Lidé se také ptají, jak pracuje chromecast? Funguje to tak, že přes HDMI připojíte Chromecast do televize, napojíte na napájecí zdroj (nebo přes USB kabel do USB portu televize) a připojíte k domácí/firemní WiFi. Pak můžete z dalšího zařízení (mobilní telefon, tablet i počítač) připojeného do stejné WiFi sítě streamovat přes tuhle krabičku obsah na televizi.

Tak jak zrcadlit obrazovku na tv?

Zkontrolujte, zda je na televizoru povoleno Smart View (Nastavení > Obecné > Správce externích zařízení > Správce připojení zařízení > Oznámení o přístupu). Stačí kliknout na zrcadlit na vaší televizi Funkce Tap View je novinkou v roce 2020. Stačí kliknout na televizi společně s telefonem a budete zrcadlit. Jak propojit mobil s TV přes wifi? Stačí, když připojíte zařízení přes Wi-Fi a stáhnete si do telefonu aplikaci, která vám umožní televizor dálkově ovládat, například TV Remote Control nebo Universal TV Remote. Pokud chcete telefon k televizi připojit, jednoduše označte připojení jako důvěryhodné, kdykoli bude v dosahu sítě.

Jak zapnout Google na televizi?

Sledování Filmů Google Play na chytré televizi

  1. Na zařízení Android TV přejděte z plochy dolů na řádek Aplikace.
  2. Vyberte aplikaci Filmy a TV Google Play .
  3. Vyhledejte filmy a pořady. Chcete-li vyhledávat hlasem, přejděte do horní části obrazovky a vyberte Mikrofon .
  4. Vyberte si film nebo pořad.

By Amery Masselli

Jak restartovat Chrome na mobilu? :: Jak vymazat Chromecast?
Užitečné odkazy