Domovská stránka > J > Jak Ulozit Pdf Z Messengeru?

Jak ulozit PDF z Messengeru?

Na iPhone si příchozí soubor v Messengeru otevřete v prohlížeči Messengeru a dále tapněte vpravo dole na ikonku sdílení. Jakmile tak učiníte, spustí se na iPhone Safari a nabídne vám rozhraní pro stažení, které vy povolíte tapnutím na Stáhnout.

Přečtěte si více

Tak jak dostat knihy do iphone?

Jděte do Nastavení, klepněte na své jméno, poté na iCloud a poté zapněte iCloud Drive a Knihy. Potom přejděte do Nastavení > Knihy. V části Synchronizace zapněte iCloud Drive. Aktualizujte iPhone, iPad, nebo iPod touch nebo Mac. Jak stáhnout PDF ze safari? V aplikaci Safari na Macu klikněte na libovolný odkaz ke stažení nebo podržte Ctrl a klikněte na obrázek nebo jiný objekt na stránce. Vyberte volbu Stáhnout odkazovaný soubor. (Některé položky webové stránky nelze stáhnout.)

Lidé se také ptají, jak pridat zkratku na plochu?

zkratky

  1. Podržte aplikaci, potom prst zvedněte. Pokud aplikace nabízí zkratky, zobrazí se jejich seznam.
  2. Klepněte na zkratku a podržte ji.
  3. Přetáhněte zkratku na požadované místo. Zdvihněte prst.
Lidé se také ptají, jak kopírovat text v pdf? Kopírování textu a obrázků z PDF
  1. Klikněte pravým tlačítkem na dokument a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nástroj pro výběr.
  2. Přetažením vyberte text nebo kliknutím vyberte obrázek.
  3. Klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost Kopírovat.

Můžete se také zeptat, jak odstranit stránku v pdf?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat. V pravém panelu zvolte nástroj Uspořádat stránky. Na sekundárním panelu nástrojů se zobrazí sada nástrojů uspořádání stránek a v oblasti Dokument se zobrazí miniatury stránek. Vyberte miniaturu stránky, kterou chcete odstranit, a kliknutím na ikonu Odstranit stránku odstraňte. Když to vezmeme v úvahu, jak začernit text v pdf zdarma? V PDF-XChange Editoru 8 / Plus otevřete soubor PDF pomocí volby na kartě Soubor > Otevřít. Označte citlivé informace pro začernění v souboru PDF pomocí volby na kartě Ochrana > Označit pro anonymizaci. Pokud chcete vyhledat citlivé informace na základě vzorů, klikněte na kartě Ochrana na volbu Najdi a anonymizuj.

Proč mi nejde otevřít PDF?

Aktualizujte aplikaci Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC

Instalací nejnovějších aktualizací se může problém vyřešit. Otevřete aplikaci Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC. Vyberte možnost Nápověda > Zkontrolovat aktualizace. Pokud se zobrazí dialogové okno nástroje aktualizace, klikněte na tlačítko Ano.
Kde je PDF? Vytvářet PDF dokumenty lze jak v komerčním softwaru Acrobat od Adobe, tak v dalších programech (často však pouze jako export do PDF). Prohlížení je snazší, existují volně dostupné prohlížeče pro mnoho platforem, nejznámějším je oficiální prohlížeč mateřské firmy Adobe Reader.

Proč nejde otevřít soubor PDF?

Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít“ či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.

By Velasco Clark

Jak stahovat v PDF? :: Jak upravit PDF v mobilu?
Užitečné odkazy