Domovská stránka > J > Jak Stahovat V Pdf?

Jak stahovat v PDF?

Čtečka PDF | Adobe Acrobat Reader DC

Stáhněte si bezplatný software Acrobat Reader DC, který jako jediný prohlížeč PDF umožňuje číst, vyhledávat, tisknout a pracovat téměř se všemi typy PDF souborů.

Přečtěte si více

Jak upravit PDF zdarma online?

Úpravy souborů PDF online

Jakmile aplikace Acrobat soubor načte, stačí se přihlásit a přidat komentáře. Soubor PDF můžete upravit pomocí panelu nástrojů. Můžete například přidat lístky s poznámkami, text a kresby od ruky. Soubor s poznámkami si stáhněte nebo získejte odkaz pro jeho sdílení.
Když to vezmeme v úvahu, jak kreslit v pdf? Zvolte příkaz Nástroje > Poznámka. V panelu nástrojů Poznámka klikněte na položku Kreslicí nástroje a vyberte nástroj kresleného označení: Pomocí nástrojů Obdélník , Elipsa , Šipka a Čára můžete vytvářet jednoduché tvary.

Když to vezmeme v úvahu, jak zkrátit pdf soubor?

Použijte nástroje programu PDF24 Editor pro úpravu PDF souboru. Po dokončení úprav klikněte na ikonu uložení a následně použijte tlačítko "Stáhnout" pro uložení upraveného PDF souboru do počítače. Také můžete použít všechny ostatní nástroje z nabídky PDF24 podle toho, jakým způsobem chcete PDF soubor upravit. Může se také zeptat, jak vložit text do pdf souboru? Vkládat poznámky, texty a třeba i zaškrtávací pole umí Adobe Acrobat Reader DC, který je zdarma. Acrobat reader je prohlížeč PDF souborů, který byste měli v počítači mít, abyste mohli soubory zobrazovat.

Jak smazat něco v PDF?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat. V pravém panelu zvolte nástroj Uspořádat stránky. Na sekundárním panelu nástrojů se zobrazí sada nástrojů uspořádání stránek a v oblasti Dokument se zobrazí miniatury stránek. Vyberte miniaturu stránky, kterou chcete odstranit, a kliknutím na ikonu Odstranit stránku odstraňte. Jak vymazat vlastností PDF? Jak na to?

  1. Klikni pravým na dokument a klikni na Vlastnosti (Properties)
  2. Jdi do záložky Detaily (Details) a klikni na Odstranit nastavení a osobní informace (Remove Properties and Personal Information).
  3. Vyber vše a data odstraň.

Jak zkopírovat text z uzamčeného PDF?

Otevřete dokument PDF v aplikaci Reader. Zvolte možnost Úpravy > Kopírovat soubor do schránky. Obsah se zkopíruje do schránky. V jiné aplikaci vybráním možnosti Úpravy > Vložit vložte zkopírovaný obsah. Tak jak vymazat část textu pdf? Jak odstranit texty PDF online:

  1. Chcete-li začít, přetáhněte soubor PDF nebo jej nahrajte ze zařízení nebo z cloudové služby úložiště.
  2. Vyberte nastavení a klikněte na tlačítko Odebrat text.
  3. Stáhněte si soubor PDF do svého počítače nebo jej uložte přímo do cloudové služby úložiště.

Jak rozdělit Soubor PDF?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat DC. Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit.

By Stalder Gendusa

Jak někoho vyhledat podle telefonního čísla? :: Jak ulozit PDF z Messengeru?
Užitečné odkazy