Domovská stránka > J > Jak Ignorovat Lidi Na Messengeru?

Jak ignorovat lidi na Messengeru?

Pokud máte pochybnosti, můžete aktivovat funkci pro opětovné ignorování zpráv tak, že přejdete na hlavní obrazovku Messengeru, stisknete a podržíte konverzaci, která vás zajímá, zvolíte možnost Ignorujte přednášku z nabídky, která se otevře, a stiskněte na Ignorovat v poli níže.

Přečtěte si více

Jak si precist zprávu bez Messengeru?

Pokud nechcete do prohlížače nic instalovat, je ještě jedna možnost. Neklikat do textového pole v konverzaci. Pokud máte chat otevřený, ale nemáte v něm kurzor, přijatá zpráva se vám sice zobrazí, ale dokud do chatu nekliknete, Facebook odesílateli stav „Zobrazeno“ neukáže. I takto můžete nenápadně číst přijaté zprávy. Jak najit zprávy z Messengeru? Otevřete konverzaci, kterou chcete vyhledat. Pod nápisem Další akce na pravé straně obrazovky vyberte možnost Hledat v konverzaci. V poli Hledat v konverzaci v horní části zpráv, zadejte hledaný výraz a potvrďte Vyhledávání. Messenger zvýrazňuje výsledky hledání v konverzaci.

Tak jak poznam že si precetl zprávu na messengeru?

Zobrazují se vpravo ve zprávě:

  1. : Modré kolečko znamená, že se zpráva odesílá.
  2. : Modré kolečko se značkou zaškrtnutí znamená, že se zpráva odeslala.
  3. : Plné modré kolečko se značkou zaškrtnutí znamená, že se zpráva doručila.
  4. : Po přečtení zprávy se pod ní zobrazí miniatura fotky vašeho přítele nebo kontaktu.
Jak vratit Ignorovany chat? V Messengeru přejděte na Žádosti o zprávy a otevřete Spam. Otevřete konverzaci, kterou chcete ignorovat nebo odstranit ze spamu. Nyní odpovězte nebo pošlete zprávu dané osobě a chat se přesune zpět do vaší doručené pošty v Messengeru.

Jak zjistit že si mě nekdo zablokoval na Messengeru?

Pokud se zpráva odesílá jako obvykle, váš přítel si vás v aplikaci Messenger nezablokoval. Ale pokud vám přijde zpráva s textem, že: "Zpráva nebyla odeslána„ a nebo “Tato osoba v tuto chvíli nepřijímá zprávy„ znamená to, že: Jste byli zablokováni na Messengeru, ale ne na Facebooku. Když to vezmeme v úvahu, jak zrušit omezení na messengeru? Jak můžu v Messengeru někoho odblokovat?

  1. V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek.
  2. V nabídce klepněte na Soukromí.
  3. Klepněte na Blokované účty.
  4. Klepněte na jméno člověka, kterého chcete odblokovat.
  5. Klepněte na Zrušit blokování zpráv a volání.

Pokud jde o to, kde je spam na messengeru?

Lepší? Pokud si zobrazujete zprávy v telefonu na Messengeru, zvolte ikonku pro nastavení a klikněte na „Lidé“. Zobrazte si „Žádosti o zprávy“ a sjeďte dolů, kde uvidíte odkaz „Filtrované zprávy“. Zobrazí-li se vám desítky nepřečtených, důležitých zpráv, máte bezvýhradní právo být naštvaní. Když to vezmeme v úvahu, jak si zobrazit zprávu bez zobrazeno messengeru? Jakmile vám na Messenger (či jinou aplikaci, u které to chcete provést) zpráva, neotevírejte ji. Přepněte nejprve telefon do módu letadlo a otevřete ji až poté. Aplikace tak nemá odesílateli jak potvrdit, že zprávu čtete.

Může se také zeptat, jak precist zprávu bez zobrazeno?

První, celkem jednoduchý, je číst si zprávy formou upozornění. Jednoduše, když vám dorazí zpráva, na telefonu se zobrazí nejprve jako upozornění, a pokud je dostatečně krátká, máte ji přečtenou, aniž by se to člověku na opačné straně zobrazilo.

By Brittni

Jak správně oslovovat v emailu? :: Co obsahuje databáze?
Užitečné odkazy