Domovská stránka > C > Co Je Koncovka Rar?

Co je koncovka RAR?

RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut.

Přečtěte si více

Jak vytvořit ZIP soubor?

Klikněte pravým tlačítkem myši prezentace a vyberte Odeslat > (ZIP) zkomprimovanou složku. Windows vytvoří nový soubor zip a zobrazí se stejným názvem jako soubor PowerPoint. Komprimovaná soubor odešlete určeného příjemce, který můžete pak rozbalte soubor tak, že na ni kliknete. Jak poslat ZIP soubor? cz vybrané soubory předem zkomprimujte do formátu ZIP. Na soubor klepněte pravým tlačítkem myši a z místní nabídky zvolte možnost Odeslat, Komprimovaná složka (metoda ZIP). TIP: Soubor je ze serveru automaticky odstraněn po jeho stáhnutí příjemcem.

Jak zmenšit velikost souborů ZIP?

Soubory lze komprimovat i pomocí vestavěného nástroje přímo ve Windows. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na soubor, zvolit „Odeslat“ a následně vybrat možnost „Komprimovaná složka (Metoda ZIP)“. Podle toho, co dělat s rar? Stačí si nainstalovat aplikaci RAR, která je dostupná v oficiálním obchodě Google Play s aplikacemi pro Android. Odkaz do obchodu ZDE. Aplikace je dostupná ZDARMA. Samozřejmě tvůrci aplikace musí z něčeho žít, tak se po otevření souborů často zobrazí reklama.

Jak nastavit otevřít v programu?

Otevření souboru v jiné aplikaci

  1. Přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Pomocí svého uživatelského jména a hesla se přihlaste k účtu Google. Přečtěte si, jak obnovit svoje uživatelské jméno nebo heslo.
  3. Klikněte pravým tlačítkem na soubor.
  4. Umístěte kurzor na možnost Otevřít v aplikaci.
  5. Vyberte aplikaci.
Můžete se také zeptat, proč mi nejde otevřít stažený soubor? Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů: Nemáte oprávnění k zobrazení souboru. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

Jak otevřít soubor RAR online?

Open RAR online – otevření souboru RAR online

Můžete použít jakýkoli moderní prohlížeč, například Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Opera nebo Safari. Není třeba instalovat software jako WinRAR. Co znamená rozbalit soubory RAR? Slovo rozbalit v tomto případě znamená otevřít.
Tak jak otevřít rar soubor v iphone? Pokud Mac nemáte a k práci využíváte iPhone či iPad a nativní aplikaci Soubory, tak zde otevřete pouze formát ZIP. Pro rozbalení archivu ve formátu RAR v iOS či iPadOS je nutné využít speciální aplikaci – doporučit můžeme iZip, který stáhnete zdarma v App Storu pomocí tohoto odkazu.

Pokud jde o to, jak stáhnout winrar zdarma?

Jak stáhnout WinRAR pro Windows

  1. Klikněte na tlačítko STÁHNOUT a přejděte na stránky RARLABS.
  2. Vyberte verzi (32bit nebo 64bit) a jazyk, který chcete nainstalovat.

By Tidwell Eblin

Jak přejít z Windows 7 na Windows 10 zdarma? :: Jak obnovit smazanou plochu?
Užitečné odkazy