Domovská stránka > C > Co Je Koncovka Docx?

Co je koncovka DOCX?

Přípona souboru DOCX se týká aplikace Microsoft Word vyvinutý společností Microsoft Corporation ve znění z roku 2007 a ​​2010. Tento nový formát dokument má také stejný účel, pokud jde o rozšíření souboru . DOC a DOCM resp. Používá otevřený XML formátování a využívá ZIP soubory komprese pro více dokumentů.

Přečtěte si více

Co je to formát?

Formát souboru (neboli typ souboru) označuje standard, na základě kterého jsou elektronická data uložena do počítačového souboru. Formáty mají své názvy a obvykle jim odpovídá přípona souboru. Co jsou komprimované soubory? Komprimované (zazipované) soubory zabírají menší místo a dají se rychleji převádět do jiných počítačů než nekomprimované. Ve Windows můžete pracovat s komprimovanými soubory a složkami stejným způsobem jako s nekomprimovanými. Sloučením několika souborů do jedné složky zip můžete jednodušeji sdílet skupinu souborů.

Co je to spustitelný soubor?

Spustitelný soubor je v informatice označení pro soubor, který obsahuje instrukce, pomocí kterých počítač provede určitou činnost. Může se jednat o strojový kód nějakého procesoru nebo o zdrojový kód pro interpretovaný programovací jazyk. Můžete se také zeptat, jak zjistit typ souboru bez přípony? Po dvojitém kliknutí na soubor bez přípony se ve Windows otevře dialog „Otevřít v programu“, kde můžete vybrat příslušnou aplikaci. Abyste mohli předem zkontrolovat obsah souboru, chtěli byste jej nejprve vidět v textové podobě.

V čem otevřít soubor DOCX?

Soubory DOCX mohou být otevřeny v aplikaci Word 2007 nebo novější pro systém Windows nebo v aplikaci Word 2008 nebo novější pro systém Mac OS X. také je možné otevřít se staršími verzemi aplikace Word pro Mac a Windows prostřednictvím podpory dokumentů Open XML. Jak zobrazit přípony souboru? Otevřete Průzkumník souborů, přepněte na kartu »Zobrazení« a v menu klikněte na ikonu »Možnosti«. V okně Možnosti složky přepněte na kartu »Zobrazení« a najděte volbu »Skrýt příponu souborů známých typů«. Zrušte její zaškrtnutí a potvrďte nastavení tlačítkem »Použít«.

A další otázka, jak stáhnout docx?

Soubory docx jsou dokumenty pocházející z nových Windows Office. A pokud nemáme Windows Office, pak si lze zdarma stáhnout a nainstalovat kancelářský balík LibreOffice. Ten si s tímto typem dokumentu dokáže poradit. Dokonce umí i převést stávající formát na jiný, např. Když to vezmeme v úvahu, co to je png? PNG (oficiální výslovnost „ping“, Portable Network Graphics, česky přenosná síťová grafika) je grafický formát určený pro bezeztrátovou kompresi rastrové grafiky. Byl vyvinut jako zdokonalení a náhrada formátu GIF.

Jak otevřít soubor pak?

Co je pak soubor a jak mohu otevřít soubor pak ?

  1. WinZip. WinZip. Posílat velké soubory, spravovat a sdílet bez námahy, a chránit své soukromí s WinZip, svět je # 1 volby při práci s velkými soubory.
  2. Smith Micro StuffIt Deluxe 2010. Smith Micro.
  3. ESTsoft ALZip. ESTsoft.

By Goddard Lambing

Co je to grafický formát? :: Jaké typy uživatelské rozhraní interface PC existují?
Užitečné odkazy