Domovská stránka > C > Co Je To Msmpeng Exe?

Co je to MsMpEng exe?

MsMpEng.exe je základní proces antimalwarového programu Windows Defender. Program Windows Defender je předinstalován v systému Windows 10, ale u starších operačních systémů jako Windows 7 a 8 jej lze stáhnout volitelně.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak vypnout bránu firewall?

Zapnutí nebo vypnutí brány Firewall v programu Microsoft Defender

  1. Vyberte Start a otevřete Nastavení .
  2. Vyberte profil sítě: Doménová síť, Privátní síť nebo Veřejná síť.
  3. V části Firewall v programu Microsoft Defender přepněte nastavení na Zapnuto.
  4. Vypnutí je možné přepnutím přepínače do polohy Vypnuto.
Jak na chvíli vypnout Avast? Krok 1: Spusťte Avast Free Antivirus ve Windows 10/8/7. Pak přejděte na jeho Ochrana rozhraní, kde můžete kliknout Štíty jádra zvolit základní obranu. Krok 2: Vyberte štít, který chcete vypnout nebo zastavit, a klikněte na přepínač.

Jak zjistit verzi Windows Defender?

Jak najít informace o verzi klienta

Otevřete aplikaci Centrum zabezpečení v programu Microsoft Defender, vyberte ikonu Nastavení a pak vyberte O produktu. Číslo verze je uvedené v části Antimalwarová klientská verze. Otevřete aplikaci Microsoft Defender, vyberte Nápověda a pak vyberte O produktu.
Jak deaktivovat klávesu? Přepínač numerické klávesnice najdete v podsekci Special. Na pravé straně se nachází sloupek, kde pro změnu vybíráte zamýšlenou funkci klávesy. Pakliže ji chcete deaktivovat, zvolte hned první možnost: Turn Key Off. Tato volba ji definitivně zruší.

Jak zakázat klávesové zkratky?

Kliknutím na Klávesové zkratky v postranním panelu otevřete příslušný panel. Klikněte na řádek s požadovanou činností. Objeví se okno Nastavení klávesové zkratky. Zmáčkněte požadovanou kombinaci kláves nebo použijte Backspace pro vrácení výchozí kombinace nebo Esc ke zrušení. Jak vypnout Microsoft start? Pokud nechcete, aby se Microsoft Edge spouštěl při přihlášení do Windows, můžete to změnit v Nastavení Windows.

  1. Přejděte na Start > Nastavení .
  2. Vyberte Účty > Možnosti přihlášení.
  3. Vypněte Automaticky ukládat moje restartovatelné aplikace, když se odhlásím a po přihlášení je znovu spustím.

Jak vypnout Microsoft Essential Windows 7?

Microsoft Security Essentials – odinstalace

Klikněte na Start – Ovládací panely – Odinstalovat program a vyberte tento antivir a následně klikněte na Odinstalovat. V průvodci odinstalací programu „MSE“ pokračujte na odinstalování. Odebírání programu z počítače probíhá. Akce je dokončena.
Jak zastavit ESET? Dočasně vypnout rezidentní ochranu můžete také prostřednictvím ikony programu ESET zobrazené v oznamovací oblasti vedle hodin. Klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu programu ESET a vyberte ze seznamu položku Dočasně vypnout ochranu.

Jak vymazat historii ochrany Windows Defender?

Dále přejděte na Windows Defender složku v levém podokně, klikněte pravým tlačítkem na Operational. Klikněte na Clear Log v nabídce. Step 6: Otevře se výzva se třemi možnostmi. Vybrat Clear nebo Save and Clear na základě vašeho požadavku a vy jste vymazali historii ochrany v programu Windows Defender.

By Dronski

Co dělat když zčerná obrazovka na telefonu? :: Co mám dělat když mám černou obrazovku na počítači?
Užitečné odkazy