Domovská stránka > J > Jak Zmenit Uzamceni Na Iphonu?

Jak zmenit Uzamceni na iPhonu?

Návod – Jak změnit dobu zámku obrazovky na iPadu a iPhonu

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Přejeďte prstem dolů a klepněte na ikonu Zobrazení a jas.
  3. Klepněte na možnost Uzamčení a vyberte nový čas.

Přečtěte si více

Tak jak se odemyka iphone 12?

Chcete-li odemknout iPhone pomocí Face ID, podívejte se na něj a pak přejeďte prstem ze spodní části zamčené obrazovky nahoru. Nebo pokud je iPhone na stole nebo jiném rovném povrchu, můžete ho probudit zvednutím nebo klepnutím. Přejetím prstu od spodního okraje obrazovky nahoru se kdykoli vrátíte na plochu. Jak odblokovat iPhone se? Jak odblokovat iPhone pomocí režimu zotavení

  1. Připojte iPhone k Macu / PC.
  2. Otevřete iTunes a připojte iPhone pomocí synchronizačního kabelu.
  3. Jakmile bude iPhone připojený, vynuceně ho restartujte (návod najdetev našem článku o restartování iPhonu)
  4. Ve výběru zvolte, že chcete iPhone „Obnovit„

Jak zmenit kód iPhonu?

Nastavení nebo změna přístupového kódu

  1. Přejděte do Nastavení a potom proveďte některou z následujících akcí: Na iPhonech s Face ID: Klepněte na „Face ID a kód“.
  2. Klepněte na volbu Zapnout kódový zámek nebo Změnit kód. Chcete‑li zobrazit volby pro vytvoření hesla, klepněte na Volby kódu.
Jak zjistit kód na iPhone? Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Jak zamknout iPhone se?

Chcete‑li iPhone zase zamknout, stiskněte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu). Když se přibližně po dobu jedné minuty nedotknete displeje, iPhone se zamkne automaticky. Jak se ovlada iPhone? Klepnutí: Zlehka se dotkněte displeje jedním prstem. Podržení: Dotykem a podržením prstu na položkách v aplikaci nebo Ovládacím centru zobrazíte náhled obsahu a pak můžete provést rychlé akce. Nabídku rychlých akcí otevřete krátkým podržením prstu na ikoně libovolné aplikace na ploše nebo v knihovně aplikací.

Jak snizit obrazovku iPhone?

U dosavadních iPhonů s fyzickým Home Buttonem funkce funguje tak, že se po dvojitém poklepání na domovské tlačítko posune celý obraz dolů, abyste mohli stisknout tlačítko na horní straně. Otázkou však zůstávalo, zda se funkce objeví i u iPhonu X, který žádný Home Button nemá. Jak odemknout iPhone v Rousce? Odemykání iPhonu pomocí Apple Watch

  1. Musíte mít nasazenou roušku, případně sluneční nebo lyžařské brýle a na zápěstí nasazené a odemknuté Apple Watch.
  2. Zvednutím nebo klepnutím na obrazovku iPhone probuďte.
  3. Podívejte se na iPhone. Tím ho odemknete.

Co dělat když jsem zapomněl PIN?

Spousta návodů na internetu radí, že byste si PIN k vaší SIM kartě neměli nikam psát, ani ho sdělovat rodině či někomu z vašich známých. Co ale dělat v případě, že ho sami zapomenete nebo vám někdo jiný telefon zablokuje? Nejjednodušším řešením je zadat číslo s názvem PUK.

By Blayne Miele

Jak správně zaokrouhlovat? :: Jak vytvořit soubor CSS?
Užitečné odkazy