Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Stránky V Androidu?

Jak zablokovat stránky v Androidu?

Jak blokovat webové stránky v systému Android pomocí brány firewall

  1. Otevřete NoRoot Firewall a přejetím doleva na horním šedém pruhu vyberte ikonu Globální filtry.
  2. Klikněte na možnost Nový předfiltr.
  3. Zadejte úplnou URL adresu webu, který chcete blokovat, včetně http nebo https před název domény.

Přečtěte si více

Jak zablokovat Google?

Zablokování uživatelského profilu

  1. Otevřete aplikaci Mapy Google .
  2. Přejděte na uživatelský profil, který chcete zablokovat. Profily lze najít takto: V horní části příspěvku nebo recenze od daného uživatele. Na kartě Sledování (pokud uživatele sledujete).
  3. Vedle jména uživatele klepněte na Více. Zablokovat uživatele.
Jak obejít IP adresu? Svoji IP adresu můžete skrýt mnoha způsoby, avšak nejbezpečnějším a nejjednodušším řešením je Virtuální Privátní Síť (VPN). Služba vám totiž prostřednictvím šifrované sítě serverů po celém světě přidělí IP adresu novou. Svoji online aktivitu tak snadno skryjete před kýmkoliv, koho by mohla zajímat.

Jak obejít VPN?

Nejjednodušším způsobem, jak to obejít, je vybrat si VPN se spoustou serverů a aktualizovanými IP adresami. Pokud blokace přetrvává, přepněte na jiný server, dokud blokace nezmizí, nebo si kupte svou vlastní IP adresu od ExpressVPN. Jak získat slovenskou IP adresu? Jak získat slovenskou IP adresu? Vyberte si VPN se servery na Slovensku a získáte přístup k místnímu obsahu. Stačí si stáhnout aplikaci VPN a připojte se k serveru v dané zemi. Dostanete slovenskou IP adresu a každý navštívený web si bude myslet, že se na Slovensku nacházíte.

Jak zablokovat stranky na iPhonu?

Blokování, filtrování a nahlašování zpráv na iPhonu

  1. V konverzaci ve Zprávách klepněte na jméno nebo číslo nad konverzací.
  2. Odrolujte dolů a pak klepněte na Zablokovat volajícího.
Můžete se také zeptat, jak povolit kameru na safari? Přizpůsobení ostatních webových serverů V aplikaci Safari na Macu použijte příkaz Safari > Předvolby a pak klikněte na Webové stránky. Vlevo klikněte na položku nastavení, kterou chcete přizpůsobit, například na volbu Kamera.

Jak blokovat stránky na PC?

U Windows 7 kliknete Pravým tlačítkem myši, zvolíte Otevřít, otevřete možnost Další programy (malou rozbalovací šipkou vpravo) a kliknete na Poznámkový blok. Poté dáte OK. Tímto způsobem zablokujete webovou stránku www.google.cz. Vy si samozřejmě zvolíte stránku jinou, tu kterou chcete zablokovat. A další otázka, jak zablokovat minecraft? Pro Windows 10 se přihlaste ze svého účtu na stránce https://account.microsoft.com/family, následně vyhledejte jméno dítěte a zvolte OMEZENÍ OBSAHU. Potom vstupte do oddílu APLIKACE, HRY A MÉDIA a zapněte funkci BLOKOVAT NEVHODNÉ APLIKACE, HRY A MÉDIA.

A další otázka, jak zablokovat dítěti?

dítěteBlokovatdítěti

Stáhnout aplikaci Family Link

  1. Stáhnout aplikaci Family Link.
  2. Vytvořte pro dítě účet Google nebo do účtu dítěte přidejte dohled.
  3. Vyberte nastavení.

By Natal Pellett

Jak zamknout Google Play? :: Jak casto restartovat router?
Užitečné odkazy