Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Některé Webové Stránky?

Jak zablokovat některé webové stránky?

Nejjednodušší způsoby, jak zablokovat stránku na internetu

Do souboru pod text vepište 127.0.0.1 a adresu daného webu (viz. obrázek na příkladu blokování stránky twitter.com). Soubor uložte a zavřete. Od teď by se po zadání URL adresy do prohlížeče mělo ukázat, že stránka není dostupná.

Přečtěte si více

Jak zablokovat webovou stránku na Google Chrome?

Když jsme na webové stránce, kterou nechceme vidět, jejíž přístup chceme blokovat, stačí kliknout na ikonu rozšíření, která se nachází v pravém horním rohu obrazovky. Tímto způsobem klikneme na blokování a uvedená webová stránka bude blokována v prohlížeči, již k ní nebude možné přistupovat. Jak zablokovat pocitac? Klikněte pravým tlačítkem myši na Tento počítač a vyberte Spravovat. V levé části okna přejděte do složky Správa počítače (místní) -> Systémové nástroje -> Místní uživatelé a skupiny -> Uživatelé. V pravé části okna poklepejte na účet, který chcete zakázat. Na kartě Obecné aktivujte položku Účet je zablokován.

Jak blokovat stránku v EDGE?

Rozšíření se nainstaluje do vašeho prohlížeče Edge. Fungování rozšíření můžete otestovat zablokováním webu, který jej používá. To block websites using the extension, nejprve otevřete webovou stránku, kterou chcete zablokovat. Po otevření webu klikněte na ikonu ‚Blokovat web' na panelu nástrojů. Jak zablokovat konkrétní stránku? Přejděte do sekce Web a mail > Ochrana přístupu na web > Správa URL adres a klikněte na možnost Změnit. V zobrazeném okně Seznam adres vyberte položku Seznam blokovaných adres a klikněte na tlačítko Změnit. V zobrazeném okně klikněte na tlačítko Přidat a zadejte masku adresy, kterou chcete zablokovat.

Jak zablokovat web na mobilu?

Nastavení → Čas u obrazovky → Omezení obsahu a soukromí → Aktivujte přepínač Omezení obsahu. Následně klikněte na Omezení obsahu → Webový obsah → Přidat web, kam vložte URL webu, který chcete zablokovat a potvrďte zvolením Zpět. Jak zablokovat webovou stránku na PC? U Windows 7 kliknete Pravým tlačítkem myši, zvolíte Otevřít, otevřete možnost Další programy (malou rozbalovací šipkou vpravo) a kliknete na Poznámkový blok. Poté dáte OK. Tímto způsobem zablokujete webovou stránku www.google.cz. Vy si samozřejmě zvolíte stránku jinou, tu kterou chcete zablokovat.

Jak zakázat nevhodné stránky?

Any Weblock je program, který umožní blokování jakýchkoliv internetových stránek na vašem počítači. Program spolupracuje se všemi webovými prohlížeči. Pro nastavení blokace stačí pouze zadat doménu a blokují se i všechny subdomény. Program můžete zaheslovat, aby nikdo neměl možnost ho přenastavit. A další otázka, jak odblokovat weby? Jak odblokovat webové stránky: 10 jednoduchých metod

  1. 1 Použijte web proxy. Použití webového serveru proxy je rychlý a snadný způsob, jak odblokovat web.
  2. 3 Použijte prohlížeč Tor.
  3. 4 Použijte spíše adresu IP než adresu URL.
  4. 5 Použijte Google Cache.
  5. 6 Použijte Wayback Machine.

Jak zablokovat Minecraft?

Pro Windows 10 se přihlaste ze svého účtu na stránce https://account.microsoft.com/family, následně vyhledejte jméno dítěte a zvolte OMEZENÍ OBSAHU. Potom vstupte do oddílu APLIKACE, HRY A MÉDIA a zapněte funkci BLOKOVAT NEVHODNÉ APLIKACE, HRY A MÉDIA.

By Renee

Jak vypnout aplikace při spuštění? :: Jak se zbavit všech reklam?
Užitečné odkazy