Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Stránky Na Internetu V Mobilu?

Jak zablokovat stránky na internetu v mobilu?

Jak blokovat webové stránky v systému Android pomocí brány firewall

  1. Otevřete NoRoot Firewall a přejetím doleva na horním šedém pruhu vyberte ikonu Globální filtry.
  2. Klikněte na možnost Nový předfiltr.
  3. Zadejte úplnou URL adresu webu, který chcete blokovat, včetně http nebo https před název domény.

Přečtěte si více

Jak blokovat webové stránky?

Přejděte do sekce Web a mail > Ochrana přístupu na web > Správa URL adres a klikněte na možnost Změnit. V zobrazeném okně Seznam adres vyberte položku Seznam blokovaných adres a klikněte na tlačítko Změnit. V zobrazeném okně klikněte na tlačítko Přidat a zadejte masku adresy, kterou chcete zablokovat. Jak se dají zablokovat nezadouci stranky na internetu? Změna nastavení pro všechny weby

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. V sekci Rozšířená nastavení klepněte na Nastavení webu.
  4. Klepněte na oprávnění, které chcete aktualizovat.

Jak blokovat stranky v Google Chrome?

Když jsme na webové stránce, kterou nechceme vidět, jejíž přístup chceme blokovat, stačí kliknout na ikonu rozšíření, která se nachází v pravém horním rohu obrazovky. Tímto způsobem klikneme na blokování a uvedená webová stránka bude blokována v prohlížeči, již k ní nebude možné přistupovat. Jak zablokovat stranky Iphone? Otevřete nativní aplikaci Nastavení, zde přejděte do kolonky Obecné, a poté do Omezení. Pokud ještě nemáte Omezení aktivována, tak je aktivujte. Bude nutné zadat kód, pod kterým budete moct Omezení spravovat. Poté klikněte na možnost Webové stránky pod podnadpisem Povolený obsah.

Lidé se také ptají, jak se dostat na zakázané stránky?

Používej Tor – stáhni si aplikaci pro iOS nebo Android. Jenom pozor na různé podvodné aplikace a napodobeniny. Nainstaluj si proxy aplikaci, jako je Autoproxy nebo Orbot: Proxy with Tor, která ti zašifruje připojení a zamaskuje IP adresu, ať můžeš pomocí sítě serverů navštěvovat zablokované webové stránky. Lidé se také ptají, jak blokovat stránku v edge? Rozšíření se nainstaluje do vašeho prohlížeče Edge. Fungování rozšíření můžete otestovat zablokováním webu, který jej používá. To block websites using the extension, nejprve otevřete webovou stránku, kterou chcete zablokovat. Po otevření webu klikněte na ikonu ‚Blokovat web' na panelu nástrojů.

Jak zakázat stránky ve Win 10?

Jak blokovat webové stránky v Chrome na Windows 10 PC

  1. Přihlaste se do Google Workspace jako účet správce.
  2. Na domovské stránce klikněte na Devices podle Chrome a pak Settings.
  3. Odtud vyberte Users & browsers.
  4. Vyberte organizační jednotku pro blokování webů.
  5. Vybrat URL Blocking a zadejte adresy, které chcete blokovat.
Podle toho, jak zablokovat pocitac? Klikněte pravým tlačítkem myši na Tento počítač a vyberte Spravovat. V levé části okna přejděte do složky Správa počítače (místní) -> Systémové nástroje -> Místní uživatelé a skupiny -> Uživatelé. V pravé části okna poklepejte na účet, který chcete zakázat. Na kartě Obecné aktivujte položku Účet je zablokován.

Jak zablokovat discord?

Pokud chcete někoho zablokovat na Discordu, můžete kliknout na jméno profilu cílového uživatele v aplikaci Direct Message. Klikněte na ikonu se třemi tečkami v pravém horním rohu okna profilu uživatele a klikněte na možnost Blokovat.

By Campney Goel

Jak blokovat webové stránky? :: Jak zablokovat SMS iPhone?
Užitečné odkazy