Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Pocitac?

Jak zablokovat pocitac?

Klikněte pravým tlačítkem myši na Tento počítač a vyberte Spravovat. V levé části okna přejděte do složky Správa počítače (místní) -> Systémové nástroje -> Místní uživatelé a skupiny -> Uživatelé. V pravé části okna poklepejte na účet, který chcete zakázat. Na kartě Obecné aktivujte položku Účet je zablokován.

Přečtěte si více

Jak omezit detem internet?

Rodičovské filtry

Prostřednictvím rodičovských filtrů můžete znepřístupnit konkrétní webové stránky nebo zakázat stránky obsahující zadaná klíčová slova. Nejčastěji tak rodiče chrání děti před pornografií a násilím. Můžete ale také omezit celkový čas strávený na Internetu nebo v jednotlivých aplikacích.
Jak zablokovat aplikaci na PC? Smart Windows App Blocker umožní blokovat přístup k vámi definovaným aplikacím. Stačí vybrat spustitelný soubor, který chcete omezit, a přidat do seznamu blokovaných aplikací. Jakmile se někdo pokusí takovouto blokovanou aplikaci spustit, dostane o tom chybové hlášení. Lze blokovat i procesy.

Lidé se také ptají, jak nastavit rodičovskou kontrolu?

Klikněte na záložku Nastavení > Bezpečnostní nástroje a pomocí přepínače aktivujte funkci Rodičovská kontrola. Následně klikněte na ikonu vpravo pro přechod do nastavení kontroly. V seznamu uživatelských účtů vyberte účet dítěte a klikněte na možnost Ochránit účet dítěte… a zadejte datum jeho narození. Jak zablokovat stahování her? Jak tedy na to?

  1. Otevřete na telefonu Obchod Play.
  2. Otevřete postranní nabídku, do které se dostanete tlačítkem se třemi čárkami.
  3. Jděte do sekce Nastavení.
  4. Otevřete položku Rodičovská kontrola.
  5. Aktivujte přepínač u první položky Rodičovská kontrola je vypnutá.
  6. Zadejte a potvrďte PIN k obsahu.

A další otázka, jak blokovat webové stránky?

Přejděte do sekce Web a mail > Ochrana přístupu na web > Správa URL adres a klikněte na možnost Změnit. V zobrazeném okně Seznam adres vyberte položku Seznam blokovaných adres a klikněte na tlačítko Změnit. V zobrazeném okně klikněte na tlačítko Přidat a zadejte masku adresy, kterou chcete zablokovat. Pokud jde o to, jak zakázat nevhodné stránky? Any Weblock je program, který umožní blokování jakýchkoliv internetových stránek na vašem počítači. Program spolupracuje se všemi webovými prohlížeči. Pro nastavení blokace stačí pouze zadat doménu a blokují se i všechny subdomény. Program můžete zaheslovat, aby nikdo neměl možnost ho přenastavit.

Jak blokovat stránku v EDGE?

Rozšíření se nainstaluje do vašeho prohlížeče Edge. Fungování rozšíření můžete otestovat zablokováním webu, který jej používá. To block websites using the extension, nejprve otevřete webovou stránku, kterou chcete zablokovat. Po otevření webu klikněte na ikonu ‚Blokovat web' na panelu nástrojů. Jak nastavit omezení internetu? Omezení času stráveného v konkrétních aplikacích

  1. Otevřete aplikaci Family Link .
  2. Vyberte dítě.
  3. Na kartě Aktivita v aplikacích klepněte na Nastavit limity.
  4. U požadované aplikace klepněte na Nastavit limit .
  5. Nastavte aplikaci denní limit.
  6. Klepněte na Nastavit.

Jak chránit děti před internetem?

Jak? Vytvoříte si tak zvaný blacklist. Přihlášením k administraci svého routeru v menu (najdete v návodu nebo na internetu) zadáte URL – tedy konkrétní internetové odkazy – ke kterým nechcete, aby se nikdo dostal. Počítejte s tím, že tyto stránky budou zablokovány všem uživatelům bez výjimek.

By Mahala Plath

Jak nastavit časovač WiFi? :: Jak si zablokovat aplikaci?
Užitečné odkazy