Domovská stránka > P > Proč Nejdou Smazat Fotky Z Iphone?

Proč nejdou smazat fotky z iPhone?

Když přidáte fotografie do iPhonu, iPadu nebo iPodu touch tak, že zařízení připojíte k počítači, nebudete je moct smazat přímo ze zařízení v aplikaci Fotky. Když se při pokusu o smazání fotografie z iPhonu, iPadu nebo iPodu touch zobrazí šedé tlačítko Koš , bude třeba zastavit synchronizaci fotek z počítače.

Přečtěte si více

Jak dostat zpet Smazane fotky?

fotkusmazanéFotkysmazané

Obnovení více fotek

  1. Klepněte na Vybrat.
  2. Klepněte na požadované fotky nebo videa a pak na Obnovit.
  3. Potvrďte, že chcete fotky nebo videa obnovit.
Jak najit Smazane fotky na iPhone? Obnovení fotek a videí
  1. Ve Fotkách na iCloud.com na bočním panelu dvakrát klikněte na album Nedávno smazané. Pokud boční panel nevidíte, klikněte na .
  2. Vyberte fotky nebo videa, které chcete obnovit, a klikněte na Obnovit.

Jak skrýt fotku v galerii?

Pokud chcete archivovat konkrétní obrázky pomocí aplikace „Fotky Google“, podržte prst na každé fotografii, kterou chcete schovat. Potom klikněte na tři svislé tečky v pravém horním rohu obrazovky a vyberte možnost „Přesunout do archivu“. Jak se dostat do soukromých fotek? Dobrý den, zkuste přejít do Galerie – Alba – ikona tří teček – Zobrazit pouze místní alba (zaškrtnout) a následně tradičně potáhnout směrem dolů pro zobrazení skrytých fotografií.

Jak si organizovat Fotky?

Jak na pořádek ve fotkách?8 kroků k dokonalému fotoarchivu

  1. Všechny fotky z fotoaparátu stahujte na jedno místo.
  2. Vymyslete si systém.
  3. Základní třídění proveďte už při stahování fotek do počítače.
  4. Pracujte s katalogem pro rychlejší práci.
Když to vezmeme v úvahu, jak seřadit fotky podle data vyfocení? Digitální foťáky v sobě mají nastavený datum a čas a u každé fotky zaznamenávají, kdy byla vyfocena. No a pak stačí použít Total Commander, který umožňuje hromadné přejmenování více souborů naráz a umí do jejich názvu včlenit datum a čas. Já mám třeba fotky z dneška pojmenované stylem 20100613_co-je-na-fotce.

Jak srovnat Fotografie?

Jak srovnat horizont

V první řadě je důležité na vybrané fotografii najít nejdelší linii, kterou chcete dostat do vodorovné polohy. Horizont padá do strany, je potřeba ho srovnat. Čáru potáhnete z prvního bodu do druhého a následnou úpravu potvrdíte klávesou Enter.
Jak zamknout skryté Fotky? Přitom existuje řada metod, jak svého Androida ochránit před zvědavci a nenechavci. Dnes vám představíme relativně jednoduchý způsob, jak uzamknout aplikace a skrýt tajné fotky a videa – stačí si nainstalovat a nastavit aplikaci App Lock and Gallery Vault.

Jak zamknout Instagram?

V části Nastavení toggle on the App Lock switch a tato funkce uzamkne vaši individuální aplikaci Instagram (kterou lze odemknout pomocí stejného přístupového kódu, který jste použili pro aplikaci Locker For Insta Social).

By Peugia

Jak Odvirovat iPhone? :: Kdy dát seniora do domova?
Užitečné odkazy