Domovská stránka > C > Co Je Důležité U Notebooku?

Co je důležité u notebooku?

Při výběru notebooku se zaměřte i na konkrétní parametry procesoru. Zvláště se jedná o frekvenci (udáváno v GHz) a počet jader. Obecně lze říci, že čím bude mít procesor více jader a čím vyšší bude jeho frekvence, tím vyššího výkonu se u svého notebooku dočkáte.

Přečtěte si více

Která značka notebooku je nejlepší?

Z hlediska kvality profesionálních notebooků hodnotíme nejvýše Lenovo, HP a Apple. Pokud vás zajímá především cena, je nejlepší volbou Acer. "Lenovo stále vyrábí nejkvalitnější notebooky." Pokud jde o to, jaký manažerský notebook? Manažer jednoznačně potřebuje svižný a výkonný počítač, byť na něm pravděpodobně nebude hrát v práci hry. Prostě jen proto, aby jej nezdržoval. Výběr začíná od procesoru Intel Core i5/AMD Ryzen 5 výše. Stejně tak výdrž baterie by pod osm hodin klesnout neměla.

Jak velký notebook?

Domácnost, kancelář, škola: Právě pro vás bude ideální notebook s velikostí úhlopříčky 15 – 16 palců (zpravidla 15,4“ nebo 15,6“), který slušně nahradí stolní počítač a stále je na přenášení dostatečně komfortní s hmotností okolo 2,5 kg. Rozlišení LCD obrazovky je u těchto notebooků ve většině případů 1366 x 768px. Co by měl mít notebook? Technické parametry jsou pro vás důležité, pokud od notebooku očekáváte pořádný výkon, který zvládne náročné grafické programy nebo nejnovější hry. Pracovní notebook by měl mít kvalitní podsvícenou klávesnici a dostatečně velký touchpad s podporou gest.

Na co si dát pozor při koupi notebooku?

notebooku

Důležité jsou vnitřnosti

  • Procesor.
  • Grafická karta - pokud bude.
  • Velikost RAM.
  • HDD či SSD.
Jakou značku notebooku 2021? Aktuálně nabízené řady: Dell Alienware, Inspirion, Gaming, Latitude, Precision, Vostro, XPS.. Doporučujeme (02/2021): Ze série pro běžné použití doporučujeme Dell Latitude 5510 s cenou od 19 do 40 tisíc korun dle specifikace. Pro domácnost a multimediální využití sáhněte po Dell Inspiron 14z (18500 Kč až 32500 Kč).

Jaký koupit notebook 2021?

Nejlepší notebook na doma do 8 tis.Kč – Umax VisionBook 15Wr Plus

  • Cena:
  • Procesor: Intel Celeron N4120 Gemini Lake.
  • Grafická karta: Intel UHD Graphics 600.
  • Disk: Flash 128 GB.
  • RAM: 4 GB DDR4.
  • Displej: 1 920 × 1 080.
Může se také zeptat, jak si vybrat dobrý notebook? Před každým výběrem notebooku byste si měli ujasnit dvě nejzákladnější kritéria. Prvním z nich je účel, na který budete váš nový notebook používat. Podle toho si ujasníte, které parametry budete při výběru notebooku zohlednit nejvíce. Druhým kritériem je cena notebooku.

Lidé se také ptají, jaký pracovní notebook?

Jaký notebook vybrat dle srovnání

Protože hlavním kritériem výběru je často cena, volili jsme kategorie do 15 000 Kč, do 30 000 Kč a nad 30 000 Kč. V nejnižší hladině zvítězil Lenovo V15 G2. Ve střední kategorii bodoval MSI Prestige 14Evo a nejlepším notebookem ve srovnání je ASUS ROG Strix SCAR.

By Mendes Concienne

Jaký notebook pro práci? :: Jak poznat kde je sever a jih?
Užitečné odkazy