Domovská stránka > K > Kde Najdu Uloziste Na Macu?

Kde najdu uloziste na Macu?

Optimalizace úložného prostoru na Macu

  • Vyberte nabídku Apple > O tomto Macu, klikněte na Úložiště a potom na Správa. Systém macOS vypočítá, kolik prostoru využívají různé kategorie dat.
  • Zde můžete zobrazit doporučení a rozhodnout se, jakým způsobem optimalizovat úložiště na Macu. Doporučení

Přečtěte si více

Jak zjistit uloziste na Macu?

Krok 1: zjistit volnou kapacitu a možnosti uvolnění

  1. klikněte na logo Apple vlevo nahoře ve stavové liště.
  2. zvolte možnost zobrazení informací O tomto Macu.
  3. zde překlikněte na Úložiště.
  4. volného prostoru už máte pomálu?
  5. po jejím rozkliknutí vám nabídne doporučení k optimalizaci volného prostoru.
Když to vezmeme v úvahu, kolik mám místa? Spusťte Windows Průzkumníka a následně vlevo klikněte na Tento počítač. Vpravo u Zařízení a jednotky uvidíte seznam všech pevných disků v pc / notebooku, jejich celkovou kapacitu a zbývající volné místo.

Jak mazat soubory na Mac?

Vyberte nabídku Apple > O tomto Macu, klikněte na Úložiště a potom na Správa. Klikněte na kategorii na bočním panelu: Aplikace, Hudba, TV, Zprávy a Knihy: Tyto kategorie uvádí jednotlivé soubory. Chcete‑li některou položku smazat, vyberte soubor a klikněte na Smazat. Jak uvolnit místo na iCloudu? iCloudumístauvolnit

Ukládání fotek a videí na iCloudu

  1. Klepněte na Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Fotografie.
  2. Zapnutí Fotek na iCloudu.
  3. Zapnutím volby Optimalizovat úložiště iPhonu ušetříte místo v zařízení.

Jak vypnout Fotky na Macbooku?

Přepněte se do aplikace Fotky, kde v horní liště klikněte na tučnou možnost Fotky. Z menu poté vyberte Předvolby… Otevře se nové okno, kde se v horním menu přesuňte do sekce iCloud. Zde už jen zaškrtněte možnost Optimalizovat úložiště Macu, čímž dojde k uložení fotografií na Mac v horší kvalitě. Jak oznacit vsechny Fotky na Macu? Výběr více položek: Stiskněte a podržte klávesu Cmd a potom klikněte na jednotlivé položky (nemusí se jednat o navzájem sousedící položky). Výběr více sousedních položek v seznamu: Klikněte na první položku a poté stiskněte klávesu Shift a klikněte na poslední položku.

Jak smazat fotku z Apple ID?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště > Fotky a klepněte na Vypnout a smazat. Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému a klikněte na Apple ID. Vyberte iCloud a klikněte na položku Spravovat. Vyberte Fotky a klikněte na Vypnout a smazat. Jak se Odhlasit z iCloud přes PC? V aplikaci i v prohlížeči je nutné zařízení odstranit tlačítkem "Odstranit z účtu" nikoliv tlačítkem "Smazat zařízení", jinak se telefon pouze přepne do režimu ztráty! Po vypnutí funkce ,,Hledat iPhone,, prosím aktualizujte stránku www.icloud.com a zkontrolujte že se zařízení už v účtu vůbec nezobrazuje.

Jak se Odhlasit že stareho iPhonu?

Odhlaste se z iCloudu a iTunes a App Storu. Pokud používáte iOS 10.3 nebo novější, klepněte na Nastavení > [vaše jméno]. Sjeďte dolů a klepněte na Odhlásit se. Zadejte heslo ke svému Apple ID a klepněte na Vypnout.

By Keyte Cronwell

Jak vyčistit DVD přehrávač? :: Jak vyčistit Mac od zbytečných souborů?
Užitečné odkazy