Domovská stránka > K > Kde Najdu Oblíbené?

Kde najdu oblíbené?

Na navigační panel klikněte na Pošta. Oblíbené položky, které se nacházejí v horní Navigační podokno, obsahují klávesové zkratky pro složky, které často používáte.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak obnovit karty chrome?

Tento příkaz můžete učinit pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + T (Windows) nebo Command + Shift + T (macOS). Lze jej ale vyvolat také po klepnutí pravým tlačítkem do horního okna Chrome a klepnout na možnost “znovu otevřít zavřenou kartu”. Kde je složka oblíbené? Oblíbené položky jsou oddíl umístěný v horní části podokno složek a umožňuje snadno používat často používané poštovní složky.

Jak uložit stránku do oblíbených Chrome?

Prohlížeč Google Chrome

na levé straně adresního řádku naleznete symbol hvězdičky. Kliknutím na ni otevřete "bublinu", která uloží webovou stránku do oblíbených záložek. Bublinu zavřete kliknutím na tlačítko Zavřít.
Jak uložit stránku na lištu? Když se vám už nechce pokaždě když spustíte prohlížete zadávat manuálně náze či adresu stránky a chcete ji mít načtenou jendím klikem stačí si tuto stránku přidat do záložek. Jde to jednoduše stačí kliknout na hvězdičku v poli URL adresy stránky.

Můžete se také zeptat, jak přidat web do oblíbených?

Otevřete Microsoft Edge a přejděte na web, který chcete přidat do oblíbených položek. Na panelu Adresa vyberte tlačítko Přidat tuto stránku k oblíbeným položkám. Přejmenujte oblíbenou položku (pokud chcete) nebo zvolte jinou složku, do které ji chcete uložit, a pak vyberte Hotovo. Pokud jde o to, jak vytvořit záložku ve wordu? Vyberte text, obrázek nebo místo v dokumentu, kam chcete záložku vložit. Klikněte na Vložení > Záložka. V části Název záložkyzadejte název a klikněte na Přidat. Poznámka: Názvy záložek musí začínat písmenem.

Jak vytvořit složku záložek?

Klikněte na Záložky a poté úplně vespod na záložkySpráva záložek. Klikněte pravým tlačítkem myšiZa podržení klávesy control klikněte na složku, uvnitř které si přejete vytvořit novou složku a z nabídky zvolte Nová složka.... V dialogovém okně Přidat složku záložek zadejte název a případně popis této nové složky. Jak zvětšit listu? To uděláte tak, že kliknete na Start -> Nastavení -> Systém. Hned pod první položkou Displej na pravé straně najdete snadnou možnost, jak zvětšit velikost textu a dalších položek. Níže následně odkazem Upřesňující nastavení zobrazení otevřete další nastavení.

Jak obnovit horní lištu?

Lištu panelu nástrojů lze obnovit pomocí povelu Standardní lišta, který vyvoláte tak, že na horní nástrojové liště, na které jsou uvedeny nabídky Soubor, Nastavení, Adresář, Účetnictví atd., zvolíte pravé tlačítko myši. Objeví se místní nabídka, ve které zvolte povel Standardní lišta. Dojde k obnovení lišty.

By Janessa Giner

Co jsou záložní zdroje? :: Jak zobrazit lištu záložek?
Užitečné odkazy